Shania

Lisätty sivulle: 2010-11-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Shania
18.12.2010 SHANIA MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

LEIKATTU NAARAS, noin 6kk (joulukuussa 2010) Helsingissä

7.12.2010 Lisätty kauniita kuvia kauniista kissasta.
Kotihoitaja kertoo: Shania on mahtavan kaunis pieni pallero, ehkä sen suvussa on mukana jonkinmoinen ripaus norjalaista metsäkissaa. Viikko vierähti uudessa paikassa hoitokodissa sivusta seuraten mutta Shania on nyt liittynyt muiden kissojen joukkoon. Kun kylppärin ovi on ollut auki ja se on välillä tullut kurkkimaan asunnon puolelle. Kuten kuvista näkyy, muiden kissojen kanssa se pärjää hyvin.

Kun Shania tänään alkoi jahdata lelua, ei leikistä meinannut tulla loppua
ollenkaan. Jahtileikkien jälkeen se oli niin väsynyt, että meni loikoilemaan
saunaan. Alun varuillaolon jälkeen se nostaa nyt korvansa pystyyn, kun
menen saunaan juttelemaan sille. Varmaan osuutensa on sillä, että useimmiten
se on samalla saanut seitiä, jauhelihaa tai sydäntä. Silittääkin se antaa ja ensimmäisen kerran se on nyt innostunut kehräämäänkin tyytyväisenä saamastaan hoidosta.

30.11.2010 Shania ja Inkku siirtyivät kotihoitoon Helsinkiin.

11.11.2010: Shania on Pirkanmaalta loukutettu kaunis, pitkäkarvainen tyttö. Pentu on kasvanut villinä ikänsä, antaa pitää sylissä mutta todella pelokas ja
piiloutuu kainaloon, mutta kestää käsittelyn hyvin ei vain uskalla liikkua tai oikein katsoa päinkään. Ikäarvioni 4-5kk narttukissa. Kissa on harmaan valkoisen sekoitus pitkäkarvainen,kaunis ja turkki tarvitsee jatkossa harjausta.
Kissa on nyt loishäädetty ja rokotettu ja kaipailisi omaa tai kotihoitopaikkaa,koska omien kissojeni takia asustaa minulla kylpyhuoneessa ja saunassa Hämeenkyrössä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.