Shaggy

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Shaggy on sosiaalinen kissanalku, joka hurmaa suoraan silmiin tapittamalla. Shaggy haluaa olla kaikessa mukana ja on kova juttelemaan. Se etsii kotia joko yhdessä veljensä Taggyn tai Blackien kanssa, tai vaihtoehtoisesti kotia josta löytyisi nuori poikakissa kaveriksi.

 

23.12.2019

Shaggy sai veljensä Taggyn kanssa yhteisen kodin Vantaalta

 

1.12.2019

Suuren kiinnostuksen vuoksi toistaiseksi Shaggysta ei oteta lisää tiedusteluja vastaan

 

25.11.2019

Shaggy oli arviolta 6-7 viikon ikäinen, kun se löydettiin nälkäisinä kahden veljensä, Blackien ja Taggyn, kanssa varastorakennuksesta Espoossa. Poikien emoa ei enää yrityksistä huolimatta kuulunut, joten pennut ovat kasvaneet luovutusikäisiksi ilman emon hoivaa. Pennut olivat aluksi luonnollisesti arkoja. Shaggy oli heistä ensimmäinen, joka alkoi pikku hiljaa omaehtoisesti tehdä tuttavuutta hoitajan kanssa ja edistyä sillä saralla.

Nykyään Shaggy on sosiaalinen ja leikkisä. Ihmisen se kietoo pikkusormensa ympärille raukealla katseellaan kontaktia ottamalla ja kiehnäämällä. Toisin kuin veljensä, Shaggy ei nameista niin perusta, mutta rapsutukset ja silitykset ovat pop.

Ihannekodissa asuisi jompikumpi Shaggyn veljistä, tai toinen nuori ja leikkisä poikakissa jonka kanssa touhuta. Pentujen sijaiskodissa on kaksi pikkukoiraa joihin Shaggy suhtautuu tuttavallisesti joten kiltti koira uudessa kodissa saa kissakaverin lisäksi olla.