Serpentiini

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Serpentiini
2/2007 SERPENTIINI PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, joulukuussa 2006 noin 5,5kk / kotihoidossa Espoossa

Serpentiini on hieman ujohko kissa-lapsi joka tarvitsee turvakseen ihmisen mikä jaksaa antaa aikaa ja rakkautta ja saa tästä itselleen sydänystävän.

Serpentiini saapui kotihoitoon Espooseen Boss-kissan kanssa 26.11.2006.

1/2007 Moi mä oon serpentiin ja asun siis ton bossin ja parin muun katin kanssa
Espoossa noiden ihan mukavien ihmisolentojen saunatuvassa. Mä oon vähän ujohko uusille ihmiselle, mut kyllä noi ihmiset saa mua silittää ja välillä jopa mä annan niiden ottaa mut syliinkin, mut kyllä mä pikkuhiljaa oon tottunut enemmän ihmisten seuraan. Usein mä juoksen bossin kaa portaikkoon kattomaan kuka alas tulee, mut sit pitää juosta täysiin ruokakupin kohdalle, jos ne vaikka tois mulle ruokaa(lurps).

Muiden kissojen seura on ihan kivaa, jos ne ei oo päällekäyviä, niin ja tietty kovasti mä tykkään tosta bossista. Eli immeiset voittekste antaa meille vihdoin rakastavan kodin niin me molemmat luvataan puska ja kehrätä teille. toivoo serpentiini.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.