Sergei (nyk. Nestori)

01.02.2017

Alkuperä: Suomi

14.3.2021 Sergei löysi uuden kodin Helsingistä ja sai hienojen viiksiensä innoittamana uuden nimen Nestori.

***

Sergei eli kotoisammin Seppo on alun perin Viipurista lähtöisin oleva 4-vuotias kodinvaihtajakolli.

1.3.2021
Sergei tuli Rekuille kodinvaihtajana. Stressaavasta muutoksesta johtuen Sergeillä oli ärhäkkä virtsatietulehdus sijaiskotiin tullessaan. Sen vuoksi pissat osuivat muualle kuin laatikkoon. Nyt Sergei on saanut tulehdukseen lääkkeet ja pissat osuvat taas oikeaan paikkaan.

Kivuistaan huolimatta hän oli todella kiltti ja rapsutuksia rakastava herra heti ensimmäisenä päivänä. Hän ei ujostellut, mutta viihtyi kuitenkin omissa oloissaan saunassa. Kehräyskone käynnistyi jo ihmisen ollessa lähellä. Viikkojen kuluessa Seposta kuoriutui viekas ja leikkisä persoona, joka osaa itse keksiä tekemistä tarpeen vaatiessa. Hän ei kuitenkaan tuhoa paikkoja, raapimapuutaan lukuun ottamatta. Seppo tykkää leikkiä kaikenlaisilla leluilla, myös yöaikaan. Aamuisin hän tulee herättämään ihmisensä rakastavasti.

Seppo rakastaa silityksiä ja rapsutuksia, mutta ei kuitenkaan viihdy pitkiä aikoja sylissä. Ruoka hänelle maistuu paremmin kuin hyvin, mutta ei kuitenkaan käy syömässä ihmisten ruokia pöydiltä. Herkkujen avulla Sepon voi opettaa tekemään temppuja. Hän osaa jo antaa tassun ja istua nätisti ruokaa odottamaan. Hoitotoimenpiteitä ei ole tarvinnut harjoitella, koska esimerkiksi kynsien leikkaaminen sujuu ongelmitta Sepon kehrätessä. Kuljetuslaatikkoon meneminen riippuu herran mielialasta, mutta herkun avulla hän sinne sujahtaa.

Seppo tulee todennäköisesti toimeen kaikenlaisten ja -ikäisten ihmisten kanssa. Sijaiskodissa hän ei ole joutunut olemaan kovinkaan pitkiä aikoja yksin, mutta ne muutamat kerrat hän on pärjännyt mainiosti. Lasten kanssa Seppo varmasti tulee toimeen, mutta toisia kissoja tai muita eläimiä Seppo ei ole sijaiskodissaan tavannut, joten emme tiedä miten hän niihin reagoisi. Seppo voisikin viihtyä ainoana kissana ja mieluiten kodissa jossa ei olisi kauheasti muutoksia ja elämä olisi muutenkin Sepolle mahdollisimman stressitöntä ettei pissavaivat uusiudu.