Sere (nyk. Pörrö)

Lisätty sivulle: 2009-06-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sere (nyk. Pörrö)
16.7.2009 Sere muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

***

Kuulumisia kodista:

6.8.2009 Hei! Sere-vauva sai kotoisesti nimekseen Pörrö, lapsien yhteisestä päätöksestä, vaikka yritinkin aluksi pullikoida vastaan ja ehdotella erikoisempia nimiä! Tuon nimen lapset keksivät poitsun hännästä, joka on todella pitkä ja pörröinen. Pörrö on ollut nyt kotona kolme viikkoa, se joutui heti kotiutumisen jälkeen käymään lääkärissä, koska toinen silmä oli tulehtunut. Onneksi silmätipat tehosivat heti ja vaivasta päästiin. Muuten kaikki on mennyt erittäin hyvin. Ruokahalu on ollut hyvä ja karvaisiin kavereihinkin ollaan jo päästy tutustumaan paremmin.

Kimora-kissan kanssa ei ollut mitään ongelmia tulla juttuun, mutta koiria piti
alussa vähän jännittää. Nyt kyllä jo leikitään koiran hännällä, pusketaan ja huristaan kaikille. Ainoastaan liian innokkaasta lähestymisyrityksestä koiran puolelta annetaan pienet sähähdykset. Pörrö on seurallinen ja leikkisä söpöläinen, juuri sellainen, millainen pienen kissanpojan kuuluukin olla. Olemme ilolla seuranneet pienen rohkaistumista ja tutkimusmatkoja, ulkonakin olemme ulkoilleet valjaissa jo muutaman kerran. On ihanaa, että olemme saaneet Pörrö-pimpulan joukkomme vahvistukseksi, iso kiitos kaikille asianosallisille siitä! Mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille! Terveisin: Piritta

****

14.6.2009 UROS, syntynyt 26.3.09 (luovutusikä 12vkoa). Sisarukset Sante, Sere, Senni, Salama ja Sanni syntyivat 26.03.09. illalla ja ovat siis saaneet nauttia koko pentuajan emon hellää huolenpitoa.

Sante/Raidallinen mustajalkainen- uros
Sere/Raidallinen valkojalkainen- uros
Seni/Musta-valkoinen-uros
Salama/Siiamilainen valkojalkainen-uros
Sanni/Siiamilainen -naaras

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.