Sera (nyk. Viivi Pumpanen)

Lisätty sivulle: 2014-05-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sera (nyk. Viivi Pumpanen)
29.5.2014 Sera sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

6.8.2015 Viivi voi hienosti ja on kuin jackrussell kissan valepuvussa. Viivillä on usein paljon asiaa ja se tekee hyvin selväksi milloin pitää saada ruokaa, milloin pitää leikkiä ja milloin mitäkin. Osataan melko hyvin toistemme kieli! Kuten kuvasta näkyy Viivi juo viiniä, sammuu tiskialtaaseen, matkustaa, silittää ja tutkii kaikkia juttuja. Viivi osallistuu melkein kaikkeen mitä teen ja on aina auttamassa, vaikka helpommin ja nopeammin saisin ilman sen apua valmista.

Valjashommiin olisi tarkoitus perehtyä kunnolla. Muutama kerta ollaan jo pihassa piipahdettu. Sepäs olikin kauhean jännää Viivin mielestä! Kyllä se jo nurmikollakin piehtaroi kerran. Valjaiden pukemisharjoitukset oli mun mielestä liian helppo homma, kun odotin hirveää venkoilua äänitehosteiden kera, mutta eipä ne oikein neitiä haitanneet. Viivi ja Milla tulevat kissamaisesti juttuun keskenään. Milla on se kipakampi älykköpakkaus, kun Viivi taas on tuollainen hömelö blondi.

***

Leikattu naaras noin 7kk (toukokuussa 2014). Kotihoidossa Vantaalla.

26.5.2014 Sera on hyvin vilkas ja puhelias pikkuneiti, joka haluaa olla siellä missä ihminen on! Serasta saa seuraa kaikkiin arjen askareisiin ja se on hyvin leikkisä. Tällä hetkellä se joutuu olemaan eristyksissä yksin ja ei tykkää siitä yhtään. Olisikin hienoa, jos Sera pääsisi pian omaan kotiin.

21.5.2014 Sera on siro ja kaunis kissaneiti. Uudet jutut jännittävät, mutta silitykset ja rapsutukset otetaan alkuhaistelun jälkeen kehräten vastaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.