Seppo (nyk. Nippu)

Lisätty sivulle: 2012-12-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Seppo (nyk. Nippu)
11.12.2012 Seppo muutti omaan kotiin Espooseen Minni-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.8.2013 Moi! Otettiin teiltä kissi tuossa viime joulukuussa, ja on pakko päivittää kuulumuksia pikku miehestä. Hipistä tulikin siis Nippu, Hippi ei ollut tuolle tiikerille kovin sopiva nimi loppujen lopuksi. Nippu on nykyään aivan erilainen kissa kuin haettaessa. Sillon kun haettiin pikkumies mukaan, se oli teillä aika arka eikä kovin mielellään lähelle tullut. Nyt tuo herra on aivan toista maata. Sohvalle se änkeää aina viereen, sängyssäkin kovasti haluaisi nukkua (ei passaa kun herra kehrää niin lujaa ettei voi nukkua), kun ollaan töissä niin se nukkuu eteisessä kenkien päällä ja odottaa milloin tullaan kotiin ja se änkeää jopa vessaankin mukaan! Vieraatkin pitää aina käydä kiehnäämässä.

Aikamoinen ruokavaras tuo poitsu kyllä on. Kaikki ruoka kelpaa, jos pöydälle erehtyy jättämään voileivän hetkeksi niin se katoaa parempiin suihin. Sähinää vaan saa päälle jos Nipun häätää pois keittiöstä. Roskiksetkin tuo repii ja yrittää sieltä kaivaa jotain mutustettavaa. Ehkäpä se luulee olevansa osittain koira :D Purrut Nippu ei ole koskaan meitä, leikeissä saattaa nappaa kädestä kiinni mutta laskee samantien siitä irti ilman kehoitusta. Nukkumis asennot tuolla kaverilla on kyllä niin kummalliset että. Yleensä Nippu nukkuu puikkoasennossa etutassut suorana edessä ja takatassut suorana takana kuin hylkeellä. Masu Nipulla on kunnossa, se ei ole enään hetkeen ollut sekaisin. Eläinlääkärissäkin käytiin rokotuksilla ja kaikki oli hyvin. Meidän toisen kissan Minnin kanssa Nipulla on tutustuminen vielä hieman kesken, välillä painitaan mutta välillä taas nukutaan suhtkoht vierekkäin sohvalla. Tätäkin kirjottaessa Nippu tulla änkesi sohvalle viereen nukkumaan. On tuo upea otus! :)

Terkuin Riikka

***

Leikattu urospentu, n, 3,5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

6.12.2012 Kolme iloista kollipoikaa eli Ismo, Seppo ja Viktor Frankenstein ovat lähtöisin Satakunnasta. Ismo ja Seppo ovat veljeksiä, jotka ovat kasvaneet yhdessä Viktor Frankensteinin kanssa samassa kotihoitopaikassa. Kaikki kolme ovat leikkisiä ja reippaita kissanpentuja, joten mielellään tulevassa kodissa nille saisi olla kissaseuraa tiedossa. Pojat ovat valmiita lähtemään omiin koteihin sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.