Sepo

Lisätty sivulle: 2012-09-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sepo
14.2.2013 Sepo sai kodin Helsingistä

****

Leikattu uros, aikuinen

21.1.2013 Sepo on alustavasti varattu!

15.12.2012 Sepolle lisätty kuvia.

10.12.2012 Sepo on persoonallisella äänellä varustettu komia poika! Tarhalle mentäessä Sepo määki ulkotarhassa ja tuli kerjäämään huomiota. Sepo olisi jo kovasti halunnut lähteä omaan kotiinsa, se istui pitkän tovin huoneen ovella kehräten äänekkäästi ja puskien ovenkulmaa. Sepo tykkää olla sylissä ja kovaäänisestä kehräämisestä ei meinaa tulla loppua sitten millään! Videolla Sepo antaa lyhyen ääninäytteen (kameraan oli valitettavasti jäänyt huonot asetukset päälle, joten Sepon väri ei pääse videolla oikeuksiinsa).

27.9.2012 Sepo on kaunis iso punainen poika kissa, pyydetty Valgan keskustasta Sepa kadulta. Kissa on erittäin ystävällinen ja pullea. Pullukkuudesta päätellen Sepo on ilmeisesti eksynyt kotikissa, jota kukaan ei ole kaivannut.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle