Sepe

Lisätty sivulle: 2014-12-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sepe
26.12.2014 Sepe muutti veljensä Sipon kanssa Hattulaan.

***

Leikattu urospentu, noin 4 kk. Kotihoidossa Helsingissä

10.12.2014 Sepe on rohkea ja aktiivinen pieni kolli, joka tykkää kovasti leikkiä. Jos jostakin kuuluu rapinaa, niin Sepe on ensimmäisenä paikalla tarkistamassa tilannetta. Sulkalelu on erityisesti Sepelle mieleen. Sepe tykkää myös kovasti leikkiä painimis- ja jahtaamisleikkejä sisarustensa kanssa. Sepe syö reippaasti ja käyttää hiekkalaatikkoa siististi. Vieraita ihmisiä Sepe vielä ujostelee, mutta tutun hoitajan syliin uskaltaa jo tulla ja silittääkin saa jos ei Sepellä kiireitä sulkalelun tms kanssa.

Sepelle etsiään kotia toisen reippaan kissan kaverina tai Sepe voisi ottaa kaveriksi uuteen kotiin jonkun sisaruksistaan.

Saini, Sippo ja Sepe ovat sisarukset.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.