Senja (nyk. Olga)

Lisätty sivulle: 2012-08-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Senja (nyk. Olga)
19.8.2012 Senja sai kodin Sastamalasta.

***

Kuulumisia kodista:

4.2.2014 Olga neiti tuli meille perheenjäseneksi syksyllä 2012. Tomera tyttö on kotiutunut hyvin kahden kissaveljen seuraksi. Vanhat herratkin oikein innostuivat leikkimään, kun neiti tuli taloon.

Olga on tosi leikkisä tyttö ja mennä vipeltää kaikkien mahdollisten leluiksi sopivien pikkuesineiden perässä että tanner tömisee. Yöllä yleensä iskee halipula, ja on pakko tulla pussailemaan nenää ja hurisemaan kylkeen kiinni.

Autossa matkustaminen sujuu vähäisellä valituksella, tosin silloin kun kuljetuslaatikko kaivetaan esiin, kannattaa ottaa hatkat ja mennä pikaisesti piiloon… Viekkaudella ja vääryydellä kuljetusten suunnittelu onkin syytä hoitaa. Aivan ihana tyttö tuo Olga kyllä on ja olen tosi onnellinen, että sain juuri hänet meidän perheeseen :)

***

Naaraspentu, noin 11vkoa (elokuussa 2012), luovutus 18.8. alkaen, kotihoidossa Paimiossa

12.8.2012 Senja on hiukan vieraita vieroksiva, mutta hyvin käsiteltävä kehruukone, joka eläinlääkirillä vaan kehräsi kun rokotukset ja siru laitettiin. Aika höppänä kisuksi. Vieraita lähtee karkuun muutaman 10 senttiä ja sitten tulee takaisin ja on sitä mieltä, että silitä vaan.

Kulukorvaus kissanpennusta on 120 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut mätolääkkeet, perusrokutukset ja tunniste mikrosirun. kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama terveyskortti, josta toiminpiteet käyvät ilmi