Selina

Lisätty sivulle: 2013-08-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Selina
10.9.2013 Selina sai kodin Paippisista.

***

Leikattu naaraspentu, noin 16 vkoa (22.8.2013), kotihoidossa Vantaalla.

13.8.2013 Selina muutti kavereineen pääkaupunkiseudulle hoitoon. Selina odottaa vielä leikkausta, jonka jälkeen se olisikin valmis muuttamaan omaan kotiin.

7.8.2013 Selina, Hukka, Pekko ja Siru ovat tulleet Rekkujen hoitoon paljon mediahuomiota saaneesta “kissojen kauhutalosta” Kankaanpäästä heinäkuun alussa.

Selina on nätti tyttö, vaikka ilme saattaa näyttää äkäiseltä. Nimensä tyttö sai Batmanista Kissanaisen alter egosta. Neiti antaa hoitaa kaiken tarpeellisen, eli madotukset, lääkitykset ja kynsien leikkaus sujuvat oikein nätisti.

Ihmiselle Selina on vielä hieman arka, mutta kuukauden kuluessa täällä hoitopaikassa on tapahtunut jo todella isoa edistystä ja Selina kehrääkin lähes heti syliin otettaessa. Itse ei tule syliin ja lähteekin pian omille teilleen, kuitenkin edelleen kehräten. Selina saattaa jäädä ihmisen viereen istuskelemaan ja ihmettelemään. Kotihoitopaikassa Selina on tottunut myös lapsiin ja tulee kouluikäisten kanssa hyvin toimeen. Muiden kissojen kanssa Selina on nätisti. Ihmisen kanssa Selina leikkii varovaisesti, tutut kaverit tuovat turvaa.

Selina etsii kotia, jossa olisi valmiiksi sosiaalinen kissa opettamassa tapoja tälle hieman ujolle neidolle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.