Seela

Lisätty sivulle: 2015-11-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Seela
3.12.2015 Seela ja Salli saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Leikattu naaraspentu, s. 6/2015. Kotihoidossa Vantaalla.

19.11.2015 Seela on kaunis ruskea-valkoinen tyttökissa. Seela on siskoaan rohkeampi ja alkoi hyvin pian hoitopaikkaan saapumisensa jälkeen tekemään tuttavuutta hoitajan kanssa. Seela rakastaa rapsuttelua eikä sylissä oleminenkaan hassumpaa ole jos leikeiltä joutaa. Siskon kanssa leikkiminen ja sulkalelun kurittaminen ovat Seelan lempipuuhia.

Salli ja siskonsa Seela ovat löytökissoja Sastamalasta. Kissat sairastivat pienenä mykoplasman, mutta hoito tepsi hyvin ja kontrollikäynnillä testi näytti negatiivista. Tytöt etsivät mielellään yhteistä kotia tai paikkaa, jossa .olisi kissakaveri valmiina.
HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.