Sebastian

Lisätty sivulle: 2013-07-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sebastian
5.9.2013 Sebastian ja Marsupilami muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin

***

Leikattu urospentu, noin 4kk, kotihoidossa Vantaalla.

30.8.2013 Sebastian ja Marsupilami joutuivat valitettavasti palaamaan hoitopaikkaansa uuden kodin pahojen astmaoireiden takia. Reipas ja rakastava kaksikko etsii nyt omaa kotia mielellään yhdessä. Uusia kuvia ja kuulumisia tulossa pian.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

9.8.2013 Sebastian ja Marsupilami muuttivat yhdessä omaan kotiin Espooseen

***

Leikattu urospentu, noin 11 vkoa (vko 28), luovutus aikaisintaan 19.7. kotihoidossa Vantaalla.

15.7.2013 Sebastian ja sisarukset Maisa Pallopää, Marsupilami ja Kisu Killisilmä sekä emonsa Mama Bonita tulivat hoitoon pikkuisten ollessa pariviikkoisia kääryleitä. Pennuista on kasvanut kilttejä ja reippaita pikkukissoja ja ne ovat tottuneet kaikenlaiseen käsittelyyn – sylissä pitämiseen, korvien putsaamiseen, kynsien leikkaamiseen jne.

Sebastian oli vauvana oikea mammanpoika mutta tankattuaan turvallisuutta Sebusta on kasvanut joukon rohkein :) siinä missä tytöt vielä empivät, on Sebastian tulossa tekemään tuttavuutta vaikka imuriin. Voisi sopia kotiin jossa on paljon elämää ympärillä!

13.7.2013 Lisätietoja ja uusia kuvia tulossa.