Seamus (nyk.Jazz)

Lisätty sivulle: 2012-09-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Seamus (nyk.Jazz)
27.9.2012 Seamus muutti omaan kotiin Helsinkiin kissan ja koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.8.2014 Ollaan muutettu uuteen asuntoon. Jaska on sopeutunut Jekun kanssa nopeasti uuteen kotiin ja varsinkin iso lasitettu parveke on niiden mieleen. Siellä etenkin Jazzi tykkää makoilla. Öisin sillä on tullut hassu tapa mennä tyynyn sisälle nukkumaan :) Pistin liitteeksi muutaman kuvan.

18.10.2013 Täällä kaikki loistavasti. Jazzi on aivan hurmaava nuorimies. Kasvanut nyt jo Jekun kokoiseksi. Ihana pörröinen ja pehmoinen otus :) Ruokahalu sillä on edelleen suuri; koittaa huijata aina uutta ruokaa kotiin tulevalta ihmiseltä ja haistaa aina jos joku on jossain syömässä. Erittäin puhelias mies tämä on myös. Aamut alkavat sillä, että Jazzi huutelee ruokapöydällä aamupalaa. Kesällä käytiin sen kanssa muutaman kerran valjaissa pihalla tutkimassa paikkoja ja piti siitä kovasti. Ei meinannut enää sisälle halutakaan. Kotona sen lempipaikka on kirjahyllyn päällä, jossa se vetelee pikiä nokosia. Leikkiä se kanssa saisi aina ihan niin paljon kun vain jaksaa. Sängyssä se jaksaa odotella ikuisuuden lempilelun vieressä ja vain odottaa, että joku tulisi sen kanssa leikkimään. Jazzista on tullut maailman rakkain kissa, josta en luopuisi mistään hinnasta <3

4.10.2012 Seamus, eli meidän Jazz on kotiutunut tosi hyvin :) Jekun kanssa ovat jo parhaat kaverit. Pari ensimmäistä päivää Jekku vaikutti mustasukkaselta, mutta nyt se pitää Jazzia jo perheenjäsenenä ja pesee ja huolehtii siitä tosi paljon. Onni kiinnostaa Jazzia tosi paljon, mutta vielä välillä pikkasen sähisee sille, mutta varmaan viikon päästä ovat jo kavereita. Jazzi on tosi vilkas ja tutkii hirveästi kaikkia paikkoja, edes meidän pentuportti ei pidellyt sitä makuuhuoneessa kun ensimmäisen yön jonka jälkeen se ponkas aidan yli tutustumaan muihin eläimiin ja kotiin. Poika on kova syömään ja heti kun oma lautanen tyhjenee menee syömään Jekun lautasen tyhjäksi. Aamut ja illat on vilkasta leikkimisaikaa ja päivän ne Jekun kanssa nukkuu toisiin kietoutuneina :) Liitteenä kuvia omasta kodista.

****

UROSPENTU, noin 12 viikkoa (syyskuussa 2012), varhaiskastroitu, kotihoidossa Helsingissä

15.9.2012 Seamus on komea poika, joka rakastaa leikkiä sisarustensa kanssa. Poika on vauhdikas vipeltäjä, joka tulee reippaasti tervehtimään hoitomammaa ja malttaa välillä jopa jäädä syliin siliteltäväksi.

Seamus on tullut yhdistykselle hoitoon heinäkuun lopussa yhdessä emonsa Matami Huiskin ja sisarustensa Lavenderin, Hermionen ja Nevillen kanssa.

Näistä suloisista kissoista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.