Schå (nyk. Wolfi)

Lisätty sivulle: 2012-11-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Schå (nyk. Wolfi)
2.12.2012 Schå sai yhteisen kodin veljensä Namin kanssa Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.1.2015 Yhteiselo on sujunut erittäin mallikkaasti. Alussa pojat olivat hieman ujoja ja jatkuvasti yhdessä. Pian he kuitenkin rohkaistuivat ja ottivat koko kodin, sekä emännän ja isännän haltuun. Schå, eli nykyään Wolfi, rakastaa hiirileluja. Hiirten piilottelu mattojen alle, heittäminen hyllyiltä alas, niiden noutaminen, sekä peseminen juomakulhossa ovat hänen suosikkileikkejään:) Wolfi on myös hyvin äänekäs ja kova juttelemaan isäntäväen kanssa.

Molemmat pojat ovat olleet leikkisiä ja terveitä. Eläinlääkäriä tulee nähtyä vain rokotusten yhteydessä. Olemme syöttäneet heille raakaravintoa, joka maistuu todella hyvin. Pojat elävätt sisäkissoina, mutta nauttivat lasitetulla parvekkeella olemisesta kovasti. He osaavat kertoa heti mikäli haluavat huomiota tai leikkiä. Toisinaan saattaa yöllä tulla herätys kun jommallekummalle pojista tulee mieli nukkua isäntäväen tyynyillä tai kasvoilla.) Emme osaa enää kuvitella elämää ilman Leoa ja Wolfia, sillä heistä on tullut tiivis osa perhettämme. Suuri kiitos Rekku Rescuelle :)

***

Urospentu, noin 3kk (marraskuussa 2012), kotihoidossa Espoossa

14.11.2012 Nam (punainen), Gogo (musta) ja Schå (raitapaita) ovat pieniä ja nopeita poikalapsia. Osaavat käyttää hiekkalaatikkoa ja alkaisivat muutenkin olemaan valmiita maailmanvalloitukseen ja omiin koteihin. Ovat varttuneet muiden kissojen parissa, joten mieluiten kotona saisi olla jo kissa leikkikaveriksi tai lähtisivät tulevaan kotiinsa veljesparina. Vko 47 alkaen kotihoidossa Espoossa.

Kulukorvaus kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.