Scala

Lisätty sivulle: 2007-05-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Scala
9/2007 SCALA MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1,5v kesällä 2007 / Tampereella Pikkiksen kanssa.

2.6.2007 Scalasta on sukeutunut itse suloisuus. Tyttö rakastaa ihmisiä ja osoittaa sen puskemalla, kehräämällä ja kieppumalla jaloissa – niin ja tunkemalla naamansa kameran linssiin. Siksipä Scalaa ei nykyään olekaan helppo kuvata, eivätkä kuvat todellakaan tee sille oikeutta. Luontoäiti on maalannut hiilenmustaan turkkiin pari valkoista karvaa ja antanut vedenvihreät silmät, eikä muuta tarvita, Scala on kaunis kuin taideteos. Scala on tyyni ja tasapainoinen pienikokoinen leidi, joka arvostaa levollista elämää. Scala sopii sekä kaveriksi että ainoaksi silmäteräksi. Scala toivoo kotia, jossa ei olisi ihan pieniä lapsia, mutta sitäkin enemmän lämpöä ja rakkautta tarjolla.

28.5.2007 Scala tuli meille eilen. Lieneekö Neitokainen joskus kärsinyt nälkää, sillä toistaiseksi lempipaikka on kissanruokien keskellä. Whiskaspurkkien päällä on hyvä maata ja kuivamuonat antavat kivan selkänojan. Scala antaa rapsuttaa, mutta ilmeikkäänä kissana viestittää silmillään, ettei tajua ihmiskunnan tyhmyyttä: “Hei, taasko olet siinä, eihän siitä ole puolta tuntiakaan kun viimeksi kävit silittelemässä, no okei, jos se tekee sinut onnelliseksi.” Pikkuinen arastelee luonnollisesti vielä uutta paikkaa, mutta todella hienon kissan siitä saa varmasti se, joka tajuaa tarttua tilaisuuteen ajoissa. Scala on yksi kauneimpia kissoja, joita olen ikinä nähnyt.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.