Sauli (nyk. Mörri)

Lisätty sivulle: 2013-04-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sauli (nyk. Mörri)
9.5.2013 Sauli muutti omaan kotiin Vantaalle ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.6.2013 Nimesimme hänet uudestaan Mörriksi ja hän on ollut aivan ihana. Ensimmäisen päivän hän piileskeli vaatekaapissa mutta seuraavana päivänä tuli jo tutkimaan ja hakemaan rapsutuksia. Sen jälkeen hän on ollut aivan täysin sylikissa. Iltaisin hän tulee syliin kun katsotaan telkkaria, öisin hän juoksee ympäriinsä lelujen perässä ja jos silloin sattuu heräämään hän tulee hakemaan välittömästi rapsutuksia. Nyt muutaman päivän Mörri on hieman enemmän piileskellyt koska meillä on muutto meneillään ja tavaraa kannetaan sisälle koko ajan ja kaikki on sekaisin. Öisin sitten tekee tutkimusretkiä ja lähtee leikkimään.

***

Leikattu uros, kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

24.4.2013 Saulista on kuoriutunut reipas herrasmies ja alun ujostelut ovat menneen talven lumia. Sauli tulee joka ilta syliin siliteltäväksi itsenäisesti, maukuu jopa välillä, että tehkääs tilaa minullekin siinä sohvalla. Siihen jää sitten makoilemaan/ nukkumaan, kun katsomme televisiota. On kyllä ihmeen hellyydenkipeä otus nyt kun tuosta ujoudesta pääsi! Jutteleekin aika paljon, ei enää mourua oikeastaan ollenkaan. Tulee aina “kissskisss” kutusulla sängyn alta reippaasti katsomaan, että mitäs nyt :) Aivan ihana ja sympaattinen kissa siis.

14.4.2013 Sauli on ujohko mutta kiltti kollipoika, joka on löydetty 29.3.2013 Sastamalasta. Kukaan ei poikaa kotiin kaivannut, joten Sauli siirtyi Rekku Rescuen hoitokotiin etsimään uutta kotia itselleen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.