Saukko

Lisätty sivulle: 2015-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Saukko
1.10.2015 Saukko muutti omaan kotiin Helsinkiin Louna kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015, kotihoidossa Vantaalla.

15.9.2015 Saukko ja Kärppä saapuivat kotihoitoon pääkaupunkiseudulle Savon suunnalta pieninä palleroina heinäkuun lopulla. Molempien emot olivat valitettavasti niin villiintyneitä, että pienet saapuivat hoitoon reipastumaan kahdestaan.

Saukko on pieni savolainen nenäeläin, jonka silmät ja karvat tuntuivat alkuun harottavan vähän mihin sattuu. Kotihoidossa Saukko reipastui äkkiä ja saattaa uteliaana kiivetä vieraidenkin syliin turhia empimättä. Pitkäksi aikaa syliin ei malta kuitenkaan jäädä, sillä maailmassa riittää paljon tutkittavaa ja Saukolla on usein vauhti päällä. Kehrääminen on Saukon mielestä myös ihanaa vähän kaikissa tilanteissa. Saukko on energinen ja leikkisä pentu, joka varmasti tykkäisi leikeistä toisen tyttökissan kanssa.

Saukolla ja Kärpällä on molemmilla yläpurenta, jota on hyvä seurata, vaikka eläinlääkäri arvelikin hampaiden luultavasti mahtuvan puhkeamaan normaalisti.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.