Sasu (nyk. Sälli)

Lisätty sivulle: 2011-12-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sasu (nyk. Sälli)
13.1.2012 Sasu sai kodin Helsingistä kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.1.2017 Sälli voi hyvin ja tarmokkaasti (erittäin), virtaa riittää kuin pienessä kaupungissa. Pehmopallon heittely ja noutaminen pitää poitsun kunnossa. Ehdoton ykkösleikki, jatkaisi vaikka kuinka kauan. Laitoin hiukka uusia kuvia mukaan, kuten kuvista näkyy tykkäävät molemmat kissat mökkireissuista. Pakattaessa varmistavat että kaikki kassit ovat hyvin pakattu. Mökillä tehdään pitkiä tutkimusmatkoja ympäri tonttia!

27.12.2015 Sälli voi vallan mainiosti ja vallattomasti. Käytiin keväällä vuositarkastuksella ja rokotuksilla, punnitsivat poitsun samalla. Painoa oli 6,5 kg, lekurin mukaan lihakset painaa enemmän. Laitoin taas mukaan uusia kuvia herrasta, mökkireissulta ja kotipuolesta. Sällillä ja tyttöystävä Typyllä rakkaus leimuaa, välillä vähän kipinöikin.

27.12.2014 Tervehdystä taas, hyvät joulut ja uudet vuodet 2015. Sälli voi hyvin ja paksusti niin kuin kuvista näkyy. Poitsu pääsi ensimmäistä kertaa ulos viime kesänä, ja voi sitä ihmettelyn määrää, ei tahtonut palata sisälle lainkaan. Mukana vähän uusia kuvia niin näette että Sälli hoitaa homman kotiin. terv. Sälli,Typy ja minä kans.

26.12.2013 Sälli voi hyvin ja on täynnä tarmoa, ihan niin kuin kuvista näkyy?? Hyvät Joulut ja Uudet Vuodet 2014. toiv. Sälli ja Typy ja minä myös.

23.12.2012 Jouluisia terveisiä Helsingistä, panin tuleen uusia kuvia Sällistä. Meillä olikin oikein vauhdikas loppuvuosi; Sälliltä lähti pallit, vanhimmalla kissalla todettiin munuaisten vajaatoiminta ja itse sain vielä sydänkohtauksen, onneksi lievän sellaisen.

Kuten kuvista näkee niin Sälli tulee molempien likkojen kanssa oikein hyvin toimeen, mitä nyt välillä vähän tekee jäynää niille. Poitsu kasvaa kovaa vauhtia, nyt jo 5 kg lihaskimppu, saas nähdä sitten kun rauhoittuu, mihin paino nousee. Nyt heppu ei pysy hetkeäkään paikallaan, aina menossa ja tutkimassa mitä tapahtuu ja ei tapahdu. Oikein hyvää Joulua ja Uutta Vuotta. t. Sälli ja likat ja mää kans.

9.4.2012 Terveisiä melkein keväisestä Hesasta. Ensimmäiset kuukaudet yhteiseloa Sällin kanssa on takana ja matkaan on mahtunut kaikenlaista, enempi hyvää mutta myös huolta ja murhetta. Melkein koko helmikuu meni kaikilla kateilla sairastellessa. Kun tultiin Sällin kanssa tehosterokotukselta, niin nuorempi tyttö oksenteli ja ripuloi yhtämittaa, siitä alkoikin oikein eläinlääkärirumba, 5 kertaa 6 pv aikana. Välillä oli yksi kissa mukana, välillä kaksi. Kaikki olivat nesteytyksessä, tytöt kaksi kertaa, Sälli selvisi yhdellä kerralla. Verikokeita otettiin useampia, epäilivät jonkinlaista suolisto-tulehdusta. Sitten alkoikin semmoinen pilleri-ruletti että oksat pois, yhteensä 8 pilleriä päivässä kaikille 10 päivän ajan. Vanhinta tyttöä joutui vielä syöttämään ruiskulla alussa, kun ei ruoka maistunut. Nyt on kaikki katit terveinä ja pirteitä. Sälli härnää tyttöjä entiseen malliin ja myös riehuu entiseen malliin. Poitsu kasvaa ihan silmissä, ei mikään ihme sillä ruokahalulla.
terv. Jouni ja katit

22.1.2012 Tervehdys Sälliltä. Ensimmäinen viikko takana ja kaikki mennyt oikein hyvin mitä nyt vanhempi tyttö (harmaa) vähän vielä sähähtelee. Nuorempi likka (kirjava) on jo lähes täysin hyväksynyt Sällin, saipahan riehunta-kaverin. Arkuudesta ei ole mitään merkkiä Sällin kohdalla, tytöt juoksi molemmat alussa karkuun kun Sälli olisi tahtonut pussailla ja puskea. Sitä se meinaan haluaa tehdä koko ajan ja kaikkien kanssa, ja mahdoton kehräys on päällä lähes koko ajan. Poitsu diggaa masu hierontaa yli kaiken, ei meinaa hurinalta kuulla omia ajatuksiaan.

Vaihdoin Sasun nimen Sälliksi kun se tahtoo pussailla tyttöjä koko ajan ja tykkää katsoa urheilua televisiosta, (valokuvia mukana), ihan niin kuin kaikki Sällit tahtois. Utelias kaveri se todellakin on, KAIKKI kiinnostaa ja ihan KOKO ajan. Kaikki ruoka maistuu niin kuin nuorelle miehelle pitääkin, pentujen ruuat ja vähän aikuistenkin. Possun pumppu on suurta herkkua kaikille kolmelle. Nyt on talviloma-viikko takana ja aika on mennyt tosi hujahtamalla, huomenna töihin mutta onpahan Sälli talossa ja pitää ( ? ) tytöt kurissa päivisin. ps. pistin vähän valokuvia mukaan, laitan lisää kun sälli suostuu pysymään hetken aikoillaan ja sitä ei kyllä ihan joka päivä tapahdu.
t: Jouni, Sälli ja tytöt

***

Urospentu, noin 9 vkoa (joulukuu 2011)

13.12.2011 Sasu on suomalainen n. 9-viikkoinen poikakissanpentu Huittisista. Sasu on utelias, mutta vielä vähän arka poika. Milli ja sisaruksensa Aada tyttö ja pojat Lenni, Oskar, Sasu ja Sulo on saatu kiinni maalaismiljöön ulkorakennuksesta muutaman viikon ikäisinä. Pennut ovat luovutusiässä viikolla 2/2012.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.