Saskia

Lisätty sivulle: 2012-08-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Saskia
1.4.2013 Saskia sai kodin Raumalta

***

Leikattu naaras, noin 1-2v. (elokuussa 2012)

14.2.2013 Saskialle lisätty uusia kuvia!

27.1.2013 Saskia se vaan yhä odottelee omaa kotiaan. Se tarkkailee arvokkaana huoneeseen tulijoita ja ottaa tyytyväisenä saamansa rapsutukset vastaan. Sylittelystä Saskia ei välittänyt, mutta varmasti nautiskelisi elosta rauhallisessa kodissa, jossa sitä jaksettaisiin rapsutella ja pitää hyvänä.

15.12.2012 Saskialle lisätty kuvia.

11.12.2012 Lisätty Saskialle rapsutteluvideo. Saskia on aivan ihana rakkauspakkaus ja lähtisi mielellään omaan kotiin rapsuteltavaksi! Saskia antaa tutkia itseään hienosti, sen silmät ja korvat on siistissä kunnossa. Turkissa Saskialla on jonkin verran takkuja, joten uudessa kodissa takkujen selvittelyä on hyvä harjoitella. Saskia on todella ystävällinen ja ihana otus. Saskia ei kauheasti hakeudu toisten kissojen seuraan, mutta tulee niiden kanssa toimeen. Saskia on rauhallinen ja tyyni, arvokas käytöksinen lady. Saskia nauttisi kodista jossa saisi jakamattoman huomion ja hellyyden.

16.8.2012 Saskialle lisätty uusia kuvia.

9.8.2012 Saskia on ystävällinen, sosiaalinen ja hyvä kommunikoimaan ihmisten kanssa. Saskia oli ilmestynyt paikallisen ravintolan keittiöön ja kauniisti pyytänyt ruokaa itselleen. Saskia toimitettiin ravintolasta tarhalle jossa se nyt etsii omaa uutta kotia. Saskia on selvästi ollut hyvin hoidettu kotikissa, muttei sitä ole kukaan takaisin kotiin kaivannut. Saskialla on jo rokotukset kunnossa ja se olisi valmis omaan kotiin tuota pikaa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.