Sarah

Lisätty sivulle: 2012-08-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sarah
3.2.2013 Sarah muutti omaan kotiin Vantaalle

***

Leikattu naaras, noin 6kk (marraskuussa 2012), kotihoidossa Paimiossa

21.11.2012 Sarah on nyt steriloitu ja toipunut leikkauksesta. Edelleen tytössä virtaa riittää, leikkii yksinään ja toisten kissojen kanssa. Erittäin sosiaalinen raitapaita.

22.9.2012 Sarah on erittäin energinen kissa, joka ehdottomasti kaipaa toisen leikkisän kissan seuraa. Kisu ei ole sylissä viihtyvä, mutta viereen tulee nukkumaan.

13.9.2012 Sarah kissan varaus peruuntui kissasta johtumattomasta syystä. Sarah on koiriin tottunut ja nykyään saa olla vapaasti huoneissa, eikä enää joudu hoitohuoneeseen yöksikään. Muiden kissojen kanssa tulee hienosti toimeen vaikka leikkii hurjan paljon yksinäänkin ja paras lelu on kertakäyttölusikka.

26.8.2012 Missäköhän on pikkuisen Sarah tyttösen koti? Muut kisulit ovat jo varattu tai kotiin menneet, Sofia, Silja, Senja ja Suri siskot. Nyt Sarah jo on sylissäkin, kun aikaa riittää leikkimiseltä. Kova tyttö leikkimään ja touhuamaan. Koiriin tottunut ja ihmisläheinen pikkuinen raitapaita.

12.8.2012 Sarah on vähän varautuneempi, eikä viihdy sylissä paljonkaan, mutta silityksistä pitää kuitenkin hurjasti ja rukki toimii hienosti. Hienosti käydään potalla ja ruoka maistuu hyvin.

Kulukorvaus kissanpennusta on 120 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotuksen ja tunniste mikrosirun. Kissa on eläinlääkärin tarkistama ja sillä on eläinlääkärin virallinen terveystodistu, josta toiminpiteet käy ilmi