Säpinä

Lisätty sivulle: 2010-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Säpinä
1.1.2011 HURINA-KEIJU JA SÄPINÄ MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 7kk (joulukuussa 2010) / Vantaalla

24.12.2010 Lisätty uusi kuva suloisesta Säpinästä. :D

17.12.2010 Säpinä olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

25.11.2010 Säpykkä ottaa nykyään maailmanmenon rennosti, lupsakka tyttö tykkää kotikissan elämästä, kissakavereiden kanssa lorvailusta ja kurvailusta sekä sylissä olemisesta ja rapsuttelusta. Säpy olisi varmasti onnellinen kissatyttö jos pääsisi samaan kotiin hali- & leikkikaverin, “ottosisko” Hurina-Keijun kanssa :)

4.10.2010 Paljon on kuukaudessa ehtinyt tapahtua. Säpinän sisko Sointu jouduttiin lopettamaan, sillä se ei kesyyntynyt ja sterssasi ihmisen seuraa. Säpinä on kuitenkin toista maata!

Kuulumisia kotihoitopaikasta: Säpinästä on kehittynyt hoidossa ollessaan aivan ihastuttava kissa – tyttö on leikkisä mutta kiltti ja rauhallinen, sympaattinen sylissä viihtyvä kehruukone. Säpsy tykkää nukkua sängyllä jalkopäässä ja pyörähtää välillä silityksiä ja huomiota hakemassa, aamuisin ei meinaa raaskia töihin lähteä kun tyttö hurisee häntä pystyssä jaloissa huomiota hakemassa :D kissakavereihin Säpsy ottaa reippaasti kontaktia ja on hyvin kiltti ja mukautuva luonne. Säpinä viihtyisi varmasti rauhallisessa kodissa kissakaverin
tai useamman seurassa :)

6.9.2010 Nyt on tytöt myös pesty! “…eikä me enää haista yhtään pahalle!”

28.8.2010 Neljä kissanpentua (Säde, Soffi, Säpinä ja Sointu) loukutettiin Porin suunnalta 22.8. ja ne siirrettiin kotihoitoon pääkaupunkiseudulle. Koska pennut olivat vielä kovin tottumattomia ihmisen käsittelyyn sisarukset jaettiin kahteen eri osoitteeseen totuttelemaan normaaliin kotikissan elämään. Säpinä ja Sointu ovat hoidossa Vantaalla ja Säde ja Soffi Espoossa.

29.8.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Suloiset kissasisarukset Säpinä & Sointu alkavat pikkuhiljaa tottua kotikissan elämään ja ihmisten läsnäoloon. Pulleaposkiset, pumpuliturkkiset tytöt ovat arkuudestaan huolimatta todella kilttejä – pikkukissojen putsailu & madotus menivät ilman mitään vastalauseita, ja sylissä tytöt olla nököttävät oikein nätisti :)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.