Santtu

Lisätty sivulle: 2011-07-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Santtu
2.10.2011 SANTTU MUUTTI OMAAN KOTIIN HÄMEENLINNAAN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

23.10.2011 Tultuaan meille lokakuun alussa Santtu piileskeli päivät arkana liikkumatta sohvan takana, ja yöt kuluivat surkeasti naukuen. Pikkuhiljaa kuitenkin tultiin tutuiksi, ja nyt Santusta on jo kuoriutunut oikea nautiskelija. Sohva ja sänky ovat makoisimmat torkkupaikat, ja niillä poju jakelee pusuja ja venyttelee mahaansa vihjailevasti rapsutusten toivossa. Kun akut on ladattu, jaksetaan sekoilla ja leikkiä hepulissa ympäri kämppää kotiväen jännittäessä huonekasvien puolesta :) Vierailijoihin Santtu vielä totuttelee, mutta siinäkin on reipastuttu hurjasti lyhyen ajan sisällä. Pikku-Santeri on supermukava ja päivä päivältä pontevampi raitapaita, joka on valloittanut paikkansa sydämissämme! Terkuin, Hanna

****

UROS, n.6kk (syyskuussa) Vantaalla

11.9.2011 Santtu kävi kastroitavana, tyttöseurassa kun asustelee, ja voisikin nyt lähteä omaan kotiin vaikkapa Siina-siskon kanssa. Santtu on tosin sen verran letkeä poika että tulee varmasti toimeen vaikka itsekseenkin. Pehmoilemaankin on ruvettu silloin tällöin kun hakeudutaan sängylle tai sohvalle viereen ja otetaan palvelijoiden rapsutukset vastaan hurinan kera, ja jalkoihin tullaan häntä pystyssä kiehnäämään etenkin ruoka-aikoina ;) Santusta kasvaa vielä mukava kollipoika, kiva olisi tietenkin päästä omaan kotiin missä Santtua olisi aikaa huomioida entistä enemmän.

28.7.2011 Santtu kävi eläinlääkärissä saamassa myös tehosterokotteen ja olisi ihan valmis lähtemään omaan kotiin. Pennut ovat päässeet tutustumaan hoitopaikan isoihin kissoihin ja tämän myötä Santtu on tuntunut kovasti reipastuneen entisestään ihmisiä kohtaan! Poika on tainnut ottaa esimerkkiä siitä että jos muutkin pyörivät häntä pystyssä jaloissa, täytyy hänenkin :) Santulta löytyy todellinen rallivaihde ja silloin remutaan etenkin Siina-siskon sekä samassa hoitopaikassa olevan Kookos -kissan kanssa. Kun muut väsähtävät, Santtu saattaa jatkaa leikkejään vielä itsekseen ja tuntuu viihtyvän myös omien puuhailujensa parissa.

3.7.2011 Santtu on seurueensa “äijä”, tämä leikkisä pikkumies ei hempeilyistä paljon välitä vaan kissakaverien seura tuntuu olevan mieluisampaa, vaikka kotihoitajan tekisikin mieli pusutella pojan valkoisia, valtavia käpäliä (hyi yäk, sanoo Santtu) ;) Santtu on kuitenkin liikkeellä tositarkoituksella ja tahtoisi löytää oman kotinsa! Poika on samassa hoitopaikassa Iidi, Pii, Siina, Neiti Näpsä ja Rusina-pentujen kanssa.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.