Santeri (nyk. Lucky Kid “Kidi”)

Lisätty sivulle: 2007-04-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Santeri (nyk. Lucky Kid
31.7.2009 SANTERI JA JUNIOR LÖYSIVÄT LÄHIPIIRISTA YHTEISEN KODIN

****

22.7.2009 noin 2,5 v. leikatut kollit Leo (ent. Junior) ja Kidi (ent. Santeri) tarvitsevat uuden yhteisen kodin. Kissat ovat tällä hetkellä Oulussa.

Leo on luonteeltaan hieman arempi, erittäin kultainen luonteeltaan, tekee itseänsä tykö mutta ei “tyrkytä” seuraansa. Tykkää seurata tilanteita sivummalta.

Kidi taas on hyvin utelias luonne, sekä erittäin hellyydenkipeä! On luonteeltaan enemmän hälläväliä-tyyppiä, eli tekee asiat kuten itse haluaa.

Pojat ovat erittäin helppoja kissoja, tykkäävät laiskotella, mieluiten omistajan seurassa, sekä nauttivat ja jaksavat leikkiä äärimmäisen paljon.

****

2.5.2007 VELJEKSET JUNIOR JA SANTERI MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN HELSINKIIN

****

9/2007 Kuulumisia omasta kodista:
Veljekset Santeri ja Junior, nykyisin Kidi ja Leo tulivat meille 2007 vapun jälkeen. Jo samana iltana pojat asunnon tutkittuaan ottivat sen haltuunsa. Kidi otti tilanteen rauhallisemmin entä Leo, Kidi tutki paikat kaikessa rauhassa ja kun paikat oli tutut poika pisti tyynen rauhallisesti nukkumaan :)

Kidillä oli jo meille tullessaan ilmeisesti kyynelkanavissa vikaa, jota sitten yritettiin hoitaa silmätipoilla. Vuoto silmistä ei oikein parantunut koskaan, vaan jossain vaiheessa siirtyi neneään nuhaisuutena. Kokeilimme toistakin silmätippakuuria, joka ei myöskään ottanut toimiakseen. Kun pojat leikkautettiin elokuussa, laitettiin Kidille pitkävaikutteinen antibiootti joka auttoi vajaa kaksi viikkoa. Nyt tällä hetkellä (9/1007) Kidillä on jälleen vaikuttamassa sama antibiootti joka uusitaan ensi viikolla, katsellaan josko vaiva sillä paranisi.

Kidi on meillä se ‘iso-pomo’ joka ottaa kaiken rennosti ja saa veljensä tekemään tahtonsa mukaan :D Leo tykkää hoitaa Kidiä, joka ei koskaan tee samaa takaisin. Kun Kidi saa tarpeekseen Leon hoitamasta pesuhetkestä, se iskee hampaillaan kiinni ja ilmoittaa että ‘nyt loppu!’. :D Muutenkaan Kidi ei anna koskea mikäli ei sitä oikeasti halua, ja sitten kun se huomiota haluaa niin siltä ei saa rauhaa. Poika ei oikein hätkähdä mistään, imurin kanssa se yrittää tapella ja ‘iskän’ kanssa pelata sählyä :) Kidi on meillä se isin remukatti.

*****

UROS, noin 3-4kk (huhtikuun 2007 alussa)

Junior, Santeri, Aava ja Sandra ovat alunperin kotoisin Haapsalusta ja tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.