Sansa Stark

Lisätty sivulle: 2016-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sansa Stark
2.2.2016 Sansa sai kodin Helsingistä kahden tyttökissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.2.2016 Sansan kotiutuminen on sujunut nopeasti. Ensimmäisenä yönä hän itki ja naukui kun oli joutunut vieraaseen paikkaan eroon veljistään, mutta rauhoittui ja alkoi kehräämään silitysten myötä. Alkuun kissat olivat kovin varautuneita toisiaan kohtaan, mutta alle viikossa he alkoivat leikkimään yhdessä toinen toisiaan jahdaten. Sansa niin kovasti kaipasi lajitovereista seuraa, etten voinut pitää heitä erillään kovin kauaa.

Sansa rakastaa rapsutuksia ja saattaa etenkin aamuisin viettää parikymmentä minuuttia vieressäni sängyssä pyörien ja kehräten. Hän tulee itse hakemaan läheisyyttä ja mönkii viereeni kiehnäämään.

Sansa rakastaa leikkimistä, etenkin pienten karvahiirten jahtaamista ja juoksuleikkejä kissasiskojen kanssa. Ruoka on maistunut erinomaisesti ja Sansa näyttää viihtyvän uudessa kodissa ja kissaseurassa oikein hyvin.
Ohessa kuvia menneeltä viikolta.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Helsingissä.

25.1.2016 Sansa Stark, Rickon Stark ja Jon Nietos ovat tulleet Rekkujen hoitoon Somerniemen suunnalta ja ovat samaa pentuetta kuin Arya ja Aurora Stark.

Pennut ovat eläneet ensimmäiset kuukautensa ilman riittävää ihmiskontaktia ja hoitotätiä olikin vastassa kantokopallinen suhinaa, sähinää ja murinaa. Ensimmäisinä viikkoina pennut pinkoivat pakoon kaikkea, eikä koskettamisesta ollut toivoakaan. Pikkuhiljaa pennut ovat oppineet leikkimään ja tottuneet ihmisen läsnäoloon, ja kissakoulussa ollaankin edetty jo silittämisen peruskurssille ja kehräyksen alkeistunneille.

Sansa on utelias pieni tyttö, joka ei jää veljiensä varjoon. Sansa on ensimmäisenä paikalla tarkastamassa tilanteen ja tutkimassa uudet asiat. Huimapäinen neiti kiipeää vaatekaapin päälle ja hyppää sieltä suin päin alas, antaa veljille köniin ruokalautasella ja villiintyy hurjiin painikisoihin. Sansa on melko omapäinen tyttö ja tulee silitettäväksi vain itse valitsemanaan hetkenä ja valitsemallaan silityspaikalla (hoitohuoneen lipaston päällä), muualla silitysyrityksiä väistetään teatraalisesti juuri ja juuri käden ulottumattomiin. Yöllä Sansa tulee hoitotädin viereen nukkumaan, mutta laskelmoi nukkumapaikan niin, että hoitotäti ei ylety yllättäen lääppimään ilman pikkukissan lupaa.

Pennut ovat kaikkiruokaisia ja helposti motivoitavissa ruoalla, joten kesytystyötä on helppo jatkaa uudessa kodissa herkkujen avulla. Parhaiten pennuille maistuu raakaruoka ja lihapitoinen märkäruoka, kuivaruoasta niillä menee vatsa sekaisin.

Sansa ei ole vielä valmis kotikissa, mutta se on kehityskelpoinen oppilas. Uudessa kodissa olisi hyvä olla reipas ja kesy tyttökissa, joka voisi toimia Sansan mentorina ja ihminen, jolla on motivaatiota ja aikaa jatkaa sen kesyttämistä. Lapsiperheeseen Sansa ei sovi, koirista ei ole kokemusta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.