Sannimanni

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

27.3.2024 Sannimanni löysi oman kodin ja perheen.

***

Sannimanni, lyhyemmin Sanni, nauttii lämpimistä ja korkeista paikoista, hyvästä ruoasta ja hellittelystä.

12.3.2024

Arviolta noin 4-5 -vuotias Sannimanni saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin vuoden 2023 kesällä. Sanni ei ollut tuolloin vielä juurikaan tottunut ihmiskontaktiin, mutta sijaiskotijaksonsa aikana siitä on kuoriutunut hellyyttä rakastava neiti. Omia ihmisiään kohtaan Sanni on hyvin seurallinen ja nauttii rapsuttelusta ja silittelystä. Sijaiskodissa Sannin mielipaikkoihin lukeutuu lämmin uunin pankko, jolla on mukava ottaa nokkaunet ja tarkkailla kodin menoa.

Sanni tulee hyvin toimeen sijaiskodin muiden kissojen kanssa, mutta koirat ovat sen mielestä ei-toivottuja asuinkumppaneita. Toisinaan se on intoutunut jopa paini- ja hippaleikkeihin toisten kissojen kanssa. Sanni pärjäisi todennäköisesti hyvin myös ainoana kissana, mutta tällöin tulisi varmistua siitä, ettei Sanni joudu viettämään pitkiä aikoja itsekseen.

Sanni on luonteeltaan rauhaa rakastava ja vetäytyy herkästi esimerkiksi vilkkaiden lasten seurassa. Sannille etsitään tästä syystä aikuiskotia, tai mahdollisesti perhettä, jossa lapset olisivat jo isompia.

Sannilla on sijaiskodissa ilmennyt jonkin verran räkäisyyttä ja aivastelua, joiden vuoksi se on saanut useamman antibioottikuurin. Tällä hetkellä Sanni on oireeton, mutta eläinlääkärin mukaan flunssaoireet saattavat olla kroonisia ja ne voivat uusiutua. Tämä on hyvä ottaa huomioon jatkossa, etenkin stressaavissa tilanteissa, jotka voivat herkästi laukaista oireilun. Oireita voi ilmetä esimerkiksi uuteen kotiin muuton yhteydessä. Muutoin Sanni on todettu päällisin puolin terveeksi, eikä verikokeissakaan todettu mitään tavallisuudesta poikkeavaa.