Sannimanni (nyk. Minnie)

Lisätty sivulle: 2013-02-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sannimanni (nyk. Minnie)
24.2.2103 Sannimanni muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.3.2013 Minniellä on kaikki hienosti, Casper mökötti ensimmäiset kaksi viikkoa ja oli vähän kovakourainen pentua kohtaan, mutta hyväksyi sitten Minnien
osaksi perhettä. Nyt C ja M nukkuvat yhdessä ja C pesee Minnien päivittäin,
eli kavereita ollaan. Laitan liitteksi kuvan meidän “lapsukaisista” päikkäreillä :)

***

Leikattu naaraspentu, noin 11vkoa (helmikuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä. Luovutus vko 8 loppupuolella

15.2.2013 Sannimanni on kiltti ja myös erittäin kova kehräämään. Neiti tykkää silittelystä ja tulee itse niitä hakemaan. Sannimanni on myös oikein vilkas, kova painimaan, juoksemaan rallia ja vaanimaan verhojen takana. Jos sisarukset eivät jaksa leikkiä, niin ilon irti saa leluhiirestäkin. Sannimanni etsii kotia, jossa on kissakaveri seurana.

13.2.2013 Sannimanni on suloinen pikkukissa, joka jaksaa temmeltää ja touhuta mielinmäärin. Sannimanni on alkuun hieman ujo vieraalle, mutta uteliaisuus vie lopulta voiton ja varovasti uskalletaan vierastakin lähestyä.

Topikatti, hänen siippansa Francesca ja pennut Kassinen, Konttinen ja Sannimanni tulivat Helsingistä kotihoitoon entisen omistajansa elämänmuutoksen takia.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi