Sanni

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

19.01.2020 Sanni pääsi omaan kotiin. 

 

***

Sanni-tyttö valloittaa paitsi leikkisällä luonteellaan, myös söpöillä ylimääräisillä varpaillaan. Stressiherkkänä kissana se etsii kissakokenutta kotia.

 

10.12.2019

Sanni on energinen tyttökissa, arvioidulta iältään n. 1-2-vuotias. Sanni tykkää leikkiä, ja sen lempihommaa on laserin perässä juokseminen. Sanni on myös sellainen herkkusuu, että sitä on helppo motivoida nameilla. Sannilla olisikin hienoa potentiaalia esim. temppujen opetteluun, mikäli uudella kodilla olisi tällaiseen intoa.

Paitsi herkut, myös ruoka maistuu Sannille hyvin. Sanni onkin sellainen mestarivaras, että jos oma lautanen jää vahtimatta, niin tämä pikku herkuttelija kiittää!

Rekku Rescuella hoidossa ollessaan Sanni on käynyt hammaslääkärissä, missä siltä poistettiin useita hampaita. Uudessa kodissa voitaisikin alkaa opettaa Sannia hammasten harjaukseen, jotta jatkossa vältyttäisiin isommilta hammasongelmilta. Sanni on kiltti tyttö, jonka saa nostaa syliin ja jota saa käsitellä, joten tämän ei pitäisi olla ongelma. Kynsien leikkaaminenkin onnistuu, vaikka se ei mitään Sannin lempihommaa olekaan!

Sanni vaikuttaa olevan herkkä stressaamaan, ja se on näyttäynyt sijaiskodissa selän kramppaamisena, pakonomaisena nuolemisena sekä sinkoilemisena asunnossa. Uudessa kodissa olisi siis tärkeää ottaa huomioon Sannin stressiherkkyys. Myös esim. viljaton ruokavalio saattaa auttaa Sannin oireisiin.

Sanni on ollut sijaiskodissa ainoana kissana, joten emme tiedä, miten se suhtautuu muihin kissoihin. Mikäli uudessa kodissa olisi Sannille kissakaveri, on tärkeää huomioida, että kodissa on tarpeeksi tilaa ja muita resursseja, ettei Sannin tarvitse kilpailla toisen kissan kanssa esim. vessoista ja ruuasta, ja että Sannilla on oma turvallinen piilopaikka. Sanni pärjäisi myös ainoana kissana, jos sen oma ihminen on aktiivinen seuralainen Sannille.