Sanni

Lisätty sivulle: 2010-11-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sanni
18.1.2011 SANNI MUUTTI OMAAN KOTIIN JÄRVENPÄÄHÄN

****

NAARAS, noin 4v syksyllä 2010 / Helsingissä

27.12.2010 Sanni olisi varmasti ihan tyytyväinen ainoana kissana kunhan saa paljon seuraa ihmisistä, mutta kyllä lajitoverikin käy jos Sannitäti saa määrätä kaapin paikan ja tutustua omaan tahtiinsa. Tällä hetkellä Sanni elelee noin kymmenviikkoisen Venja-pennun kanssa ilman suurempia ongelmia, vaikkei vielä missään nimessä ystäviä ollakaan. Pinnan kiristyessä Sanni räppäisee pikkuista nenille ja siirtyy lepäilemään kirjahyllyn päälle pennun ulottumattomiin. Sannin mahdolliselta kissakaverilta vaaditaan siis sopivasti sekä alistuvaa luonnetta että tervettä itsetuntoa, mutta ehkä jossain majailee joku sopivan lällykkä peräkammarinpoika tai -tyttö sitä omaa pirttihirmua odottamassa…? :D

Kissattomaan kotiin uskallan melkein luvata Sannin sujahtavan jopa ihan ilman alkukankeutta, niin kotonaan se on täällä alusta asti ollut. Luottavaisempaa, reippaampaa ja (ihmisten kanssa!) ystävällisempää kissaa saa kyllä hakea, jouluvieraatkin hurmattiin alta aikayksikön. Hoitotädin silmälasit ovat Sannia tervehtiessä aina vaarassa, niin pontevasti se kasvoja vasten puskee, ja kynsien leikkaaminenkin sujuu kuin unelma. Vaikea ymmärtää miten tälle sympaattiselle, todella persoonallisen värityksen omaavalle hurmurille ei vielä ole kotia löytynyt!

23.12.2010 Sanni siirtyi toiseen hoitopaikkaan pikkuisen kissanpennun kaveriksi. Ehkäpä tyttönen sopisi kuitenkin toisen kissan kanssa samaan kotiin… :D

16.12.2010 Sannikka on nyt steriloitu. Tyttönen tuli jo ovelle vastaan, kun tulin tänään töistä. Sanni kiehnäsi jaloissa ja kehräsi, kun otin sen syliin. Taisi olla hiukkasen tytöllä ikävä. :D Mistä löytyisi se Sannin ikioma koti, jossa se saisi jakaa ja ottaa vastaan hellyyttä?

11.12.2010 Lisätty uusia kuvia todella kauniista Sanni-neitosesta! Tyttösen väritys on upea, turkki kiiltää ja valkoiset viiksi- sekä kulmakarvat kruunaavat kaunottaren. Sanni pitää ihmisen seurasta ja onkin mielellään mukana tarkkailemassa kaikkia ihmisen puuhia. Toisia kissoja Sanni tuntuu hieman stressaavan, joten ainoan lemmikin paikka olisi Sannille ehkä sopiva. Sannista saa joku onnellinen aivan ihanan lemmikin. :D

9.12.2010 Sannilla on hätä löytää koti, sillä se on nyt hätähoidossa naisella jolla on allergiaoireita.

15.11.2010 Sanni on ollut kotikissana koko ikänsä, mutta nyt perheen muuttuneen elämäntilanteen takia se etsii uutta kotia. Sanni on noin 4v ja kaikin puolin mukava ja tavallinen kotikissa. Sanni viihtyisi varmasti parhaiten ainoana kissana, sillä se on tottunut elämään perheen ainoana lemmikkinä.

Sanni kävi viime viikolla rokotuksilla ja ensi viikolla olisi tarkoitus hoitaa sterilointi kuntoon, tämän jälkeen Sanni on valmis muuttamaan omaan kotiin.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.