Sani

Lisätty sivulle: 2014-08-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sani
22.2.2015 Sani sai kodin Kauniaisista Ninni-kissan kaverina.

***

Leikattu naaras, syntynyt 5/2014.Kotihoidossa Helsingissä.

5.1.2015 Kuulumisia ja uusia kuvia lisätty Sanille.

Sanin veli Rob löysi jo kodin, mutta Sani-sisko etsii vielä kissakaverillista kotia! Sani, lempinimeltään Saniainen on uskomattoman hellyydenkipeä pieni kissa! Ellei pikkuinen ole kaulakkain kotihoitajan oman kissan kanssa niin yleensä se on aina sylissä tai muuten kiinni hoitajassaan.Aamuisin Saniainen ryömii peiton alle kippuralle hoitajan viereen.
Sani muuttaisi mielellään perheeseen, jossa olisi odottamassa toinen tyttökissa.Sani on ikäisekseen melko rauhallinen, mutta innostuu leikeistä kyllä ja on todella fiksu tyttö.Matkustelusta Sani ei tunnu pitävän ja autossa pienestä kissasta lähtee iso ääni!

Sanin vatsan oireilu johtuu todennäköisesti ruoka-aineyliherkkyydestä ja se pysyy kurissa tarkalla ruokavaliolla, joka koostuu RC gastrointestinal-märkäruoasta sekä kanasta eri muodoissa.Raksut eivät tässä vaiheessa ainakaan sovi Sanille.Uudessa kodissa olisikin tärkeää panostaa oikeaan ruokintaan sekä pystyä erottamaan ruokailuhetket kissakaverin kanssa.Väärä ruoka saa vatsan löysälle ja aiheuttaa ilmavaivoja.

6.10.2014 Sanin ja Robin varaus peruuntui ja ne etsivät edelleen yhdessä kotia.

Sanilla on ollut ongelmia ajoittaisen löysän vatsan kanssa ja se syökin tällä hetkellä kortisonikuuria. Sillä on myös pitkittyneen löysän vatsan löysyyden vuoksi hieman alhainen B12-vitamiinin taso, joten se tulee saamaan lähiviikkoina pistoshoitona tätä vitamiinia.

Näitä pienistä suolisto-ongelmia lukuunottamatta Sani on hyvinvoiva, puuhakas ja nokkela tyttö! Se rakastaa ruokaa, etenkin raakaa lihaa ja ilmoittaa sen muille kissoille murisemalla.

Sisaruksista voi lukea lisää täältä

1.9.2014 Sanilla ja Robi kaipaisivat jo omaan kotiin viettämään kissanpäiviä. Niiden kotihoitaja on lähdössä matkalle ja olisikin hienoa, jos oma koti löytyisi ennen sitä!

Sani ja Rob ovat tehneet tuttavuutta hoitopaikan omiin kissoihin ja toisesta hoitopaikan aikuisesta tyttökissasta on tullut pienten kaipaama emohahmo. Iltaisin ne änkevät vuorotellen ison kissan pestäväksi hurjan kehräyksen säestämänä.

Molemmat pennut ovat hyvin kilttejä ja osaavat jo ihmisen unirytmin, joten ne nukkuvat yöt rauhassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tällä kaksikolla kuitenkin riittää, mutta mitään pahojaan ne eivät ole tehneet.

18.8.2014 Sani on utelias pieni tyttö, jonka ilme on aina vähän hämmästynyt. Se arkailee vielä hieman ihmistä, mutta syliin otettaessa ja hetken silitettäessä alkaa kova kehräys. Rob-veli on Sanille tärkeä ja jos Rob viedään hoitohuoneesta pois niin se aloittaa pian surkean hätäisen vinkumisen. Sanille olisi tärkeää saada paljon sylittelyharjoituksia, jotta pienet arkailut ihmistä kohtaan häviäisivät.

Molemmat antavat hienosti putsata korvat ja leikata kynnet. Ruokahalu on kova ja keitettyä kanaa sisarukset voisivat syödä vaikka kuinka paljon!
Hoitopaikan omat kissat Sani & Rob ovat nähneet ovelta ja ovat olleen uteliaan kiinnostuneita.Kaverukset muuttaisivat mieluiten yhteiseen rauhalliseen kotiin, sillä ne turvaavat aika paljon toisiinsa tai sitten reippaan kissakaverin seuraan.

13.8.2014 Uusia kuvia lisätty.

5.8.2014 Sani ja veljensä Rob etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Lisätietoja ja kuvia tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.