Sandy

Lisätty sivulle: 2015-10-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sandy
16.12.2015 Sandy vei kotihoitajansa sydämen ja hoitopaikasta tuli kissaneidin pysyvä koti.

***

Leikattu naaras, noin 2 v. Kotihoidossa Helsingissä

7.12.2015 Kaunis Sandy muutti pari viikkoa sitten uuteen kotihoitopaikkaan ja alle 10 minuutin sisällä valtakunta oli sen verran tuttu, että neiti kiipesi jo uuden hoitajan syliin. Sandy on hurmannut kaikki tapaamansa ihmiset ja on kotihoitajan mielestä lungein ja kiltein kissa, johon hän on törmännyt.

Sandy on vähän hömelö, kieli jää usein ulos hassun näköisesti ja hyppymatkat mitataan tarkoin käpälää ojentelemalla ennen loikkaa. Erikoisia tapoja löytyy myös: aina kun mahdollisuus tulee, Sandy hyppää sukkana lavuaariin juomaan hanasta vettä, ja kanniskelee yllättäviä asioita huoneesta toiseen, mm. täyttä paahtoleipäpussia.

Katso myös uudet kuvat Sandysta!

19.10.2015 Sandy on kaunis pitkäkarvainen kissaneiti, joka saapui hoitopaikkaansa 12.7. kahden pentunsa kanssa. Hoitopaikassaan se synnytti vielä uudet pennut Elizabethin, Gracen, Marlenen ja Humphreyn 12.8.

Sandy on hoitanut pentunsa mallikkaasti ja nyt alkaa olla aika etsiä tälle kaunottarelle ikioma koti. Sandy on vielä nuori ja leikkisä, joka rakastaa ihmisten huomiota ja tulee tervehtimään vieraatkin ihmiset reippaasti. Sitä saa silitellä mielin määrin ja se kiipeää mielellään syliin istumaan. Sandy kaipaa kotia, jossa se saa tarpeeksi huomiota ja leikitystä. Se voisi myös muuttaa omaan kotiin yhdessä jonkun tyttöpentunsa kanssa.

Lisää kuvia Sandysta ja pennuista löytyy täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.