Samy (nyk. Sulo)

04.10.2019

Alkuperä: Suomi

13.1.2020 Samy muutti ikiomaan kotiinsa.

18.1.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Pikkuinen Samy, josta nyt vaikuttaisi tulevan Sulo, saapui meille maanantaina. Eiliseen saakka pidin hänet erossa muista lemmikeistämme, joskin jo eristyksenkin aikana hän sai tutustua portin läpi koiriin ja kissaamme. Näyttäisi siltä, että Sulo sopeutuu hyvin laumaan. Toisen kissan kanssa välillä tulee sähinöitä puolin ja toisin, mutta mahtuvat mm. yhdessä sängyn ja sohvan alle sopivan hajuraon turvin. Noutajaa pentu lakkasi kiinnostamasta, kun eristys päättyi. Bullmastiffin kanssa täytyy vielä vähän harjoitella rauhallista yhteiseloa pennun kanssa.

Sulo on osoittautunut rohkeaksi, uteliaaksi ja sanoisin myös huumorintajuiseksi kissaksi. Hän on myös hyvin kissamainen ja totesi vanhempien sängyn itselleen kelvolliseksi nukkumapaikaksi. Ruokahalu pojalla on valtava! Uskon, että tästä on hyvä jatkaa.”

***

Samy on oikea kultakimpale, vaikkakin ehkä vähän huomaamaton punaisten veljiensä joukossa. Samy ei ole suunapäänä menossa heti jokapaikkaan, vaan tarkkailee rauhallisesti ensin tilannetta. Vauhtiakin kaverista löytyy ja huiskalelut kiinnostavat pientä poikaa vallan kauheasti. Tämä harkitseva poika puhkeaa varmasti kukkaan, kun pääse oikeaan kotiinsa.