Samuel (nyk. Eemeli)

Lisätty sivulle: 2010-02-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Samuel (nyk. Eemeli )
22.7.2010 SAMUEL SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

3.2.2012 Hei! Eemeli muutti minulle syyskuussa 2010, toisesta perheestä, koska ei tullut toimeen muiden kissojen kanssa. Eemelistä on tullut komea ja hurmaava kissaherra, jonka luonne on antanut jo niin paljon periksi, että meille muutti kesällä 2011 pieni kissaprinsessa, jonka Eemeli on ottanut hoivaansa. Eemelin päivät kuluu syöden, nukkuen, ja aidatussa pihassa ulkoillen. Välillä Eemeli saa hellyyskohtauksia ja silloin hän tulee hakemaan läheisyyttä minulta tai poikaystävältäni. T. Maria M.

****

Leikattu uros, noin 1,5v (kesällä 2010)/Kirkkonummella

1.7.2010 Samuel etsii uutta kotia. Samuel on kaikin puolin ihana pakkaus. Se on tosi kaunis, valkoinen pitkäkarvainen turkki, päässä ja selässä vähän mustaa ja kaiken kruunaa tuuhea musta/tummanruskea huiskahäntä. Se on ihmisrakas, kiehnää jaloissa ja tykkää olla siliteltävänä ja kaikessa touhussa mukana. Kissanhiekka-astian käyttö sujuu hyvin ja ruoka maistuu erinomaisesti.

Samuel on melko aktiivinen ja energinen kissa, joka leikkii paljon yksin, mutta kaipaa usein myös leikkikaveria. Tämä onkin ongelmana täällä, koska itselläni on kaksi arempaa ja rauhallisempaa kissaa, jotka välillä suorastaan pelkäävät Samuelia, joka hakee niitä leikkiin tai juoksee itsekseen ympäri kämppää. Samuel vaanii, ottaa vauhtia ja juoksee perässä pyytäen niitä leikkimään. Toiset kissat haluaisivat olla rauhassa ja juoksevat sitä pakoon välillä sähisten ja korvat luimussa. Varsinkin toinen kissani on niin arka, että se selvästi välillä pelkää innokasta Samuelia ja on vähän varuillaan koko ajan. Eli yhteiselo kissojen kesken ei oikein suju.

Samuel ei ole ilkeä eikä pomota niitä, se vain yksinkertaisesti haluaisi välillä leikkikaverin. Olisikin parempi, jos Samuel pääsisi kotiin, jossa olisi jo leikkikaveri tai -kavereita valmiina. Samuel tulee toimeen koirankin kanssa. Yksinkin se varmaan viihtyisi, mutta arkojen kissojen kaveriksi siitä ei ole. Tilanteesta kärsivät kaikki, joten joudun luopumaan Samuelista. Samuel asuu tällä hetkellä Kirkkonummella ja Samueliin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

24.4.2010 Samuel sai kodin Kirkkonummelta.

21.2.2010 Samuel on 1-vuotias kissapoika kenet omistaja vei lääkäriin nukutettavaksi. Lääkärin sydän ei antanut sitä tehdä, koska kissa on kaunis, nuori ja ihan sosiaallinen. Häntä on hänellä kaunis ja turkki ihan terveennäköinen valkoinen. Samuel on enemmän rauhallinen kissa, joka ei juokse paljon huoneessa. Hän tykkä katsella ikkunasta ulos ja sylissa on rauhallinen ja kehrää. Sopii hyvin myös muiden kissojen kanssa. Hän ei pelkää niitä ja he eivät kinnosta häntä paljon.Samuel sopii myös kotiin, jossa on koiria. Samuel osaa käyttää kissan vessaa.

Samuel matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Samuel asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Samuel on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.