Sampo (nyk. Leevi)

Lisätty sivulle: 2007-08-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sampo (nyk. Leevi)
4.8.2007 Sampo sai kodin Porista.

***

9.8.2007 Hei Mirkku! Haluamme vielä kerran kiittää vaivannäöstänne, että saimme tämän “valloittavan” kissan kotiimme. Sampo on saanut uuden nimen joka on “Leevi”, (nimen keksiminen olikin hämmästyttävän kova koitos :-)

Kävimme eilen Leevin kanssa eläinlääkärissä leikkauksessa, korvista löytyi myös korvapunkki joka hoidettiin samalla käynnillä. Kaikki meni leikkauksen jälkeen hyvin, pikkaisen oli pahoinvointia, mutta aamulla Leevi oli taas vanha Leevi.
Leevi rakastaa hyvää ruokaa ja seuraa. Ostin hänelle hiiruleikkikaluja joihin hän ihastui silmittömästi, leikki kesti monta tuntia jonka jälkeen hiiret nyljettiin. Olemme kaikki suunnattoman ihastuneita häneen, etenkin minä, poikani sanoikin että “Leevi on kietonut sinut pikkusormensa ympärille”.

Lämmin Kiitos Sinulle ja Tetille meidän Leevistä! Terv. Anne ja Oskari

***

Sampo on suomalainen kissapoika, joka päätyi yhdistykselle hoitokotiin sen oltua menossa lopetukseen perheen lapsen allergian vuoksi. Sampo oli hoitoon tullessaan rokottamaton ja leikkaamaton, yhdistys huolehtii Sampolle loishäädöt, rokotukset ja kastroinnin.

Sampo on hoitokodissa Seinäjoella ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan.