Sametti

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sametti
26.5.2006 SAMETTI PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

LEIKATTU UROS, noin 3-4v

Sametti on n.4-5-vuotias, Tallinnassa kotoa haettu kissa, joka oli menossa lopetettavaksi lapsen allergian vuoksi. Se on entisessä perheessään tottunut lapsiin, on hyvin kiltti ja seurallinen.

Sametti saapui Tallinnan kotihoitojakson jälkeen hoitoon pääkaupunkiseudulle Miiralle ja Tommille 29.4. Tämä isokokoinen, hyvin syötetty :) uros oli heti kuin kotonaan hoitohuoneessaan ja puski meitä ihmisiä jalkoihin. Se suorastaan kerjää syliin, nostaa tassut pöydältä olkapäätä vasten ja puskee naamaan. Kun istuu tuolilla, se hypähtää syliin. Eli todella huomiota kerjäävä sosiaalinen tapaus. Se tulee myös erinomaisesti toimeen muiden kissojen kanssa (samassa hoitopaikassa Sisli ja Magia). Ja kaiken lisäksi todella hurmaava sininen puolipitkäkarvainen turkki, jossa on pieni valkoinen tähti kaulassa.

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 16.6.2006: Sametti, nykyisin Samppa, kotiutui meille tosi hyvin ja nopeasti, leikkisä ja nuorekas herra joka kuitenkin ihanasti osaa kunnioittaa meidän vanhempaa tyttöä. Ruokahalu on tosi hyvä ja muutenkin todella upea luonteinen kissa joka otti meidät heti perheekseen, ja tuntuu että poika olisi meillä aina ollutkin! :)