Sam

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Sam on seurallinen ja kiltti poika, jossa uteliaisuus suurta maailmaa kohtaan voitti alun arkuuden. Nykyään Samin lempipuuhia ovat leikki muiden pentujen kanssa sekä kaksijalkaisen palvelusväen puuhien valvominen.

1.12.2019

Suloinen Sam odottelee vieläkin sopivan kodin löytymistä. Pääsisikö tämä hobitinpoikanen suurelta seikkailultaan jouluksi kotiin?

Sam on nykyään kovin rohkaistunut leikkisä pikkukisu, joka urheana metsästäjänä kantaa leluja ja villalankakeräsaaliita. Sam reipastuu päivä päivältä ja pojan leikkisä ja sosiaalinen luonne alkaa tulla kunnolla esiin aran kuoren alta. Myös perusluotto ihmisiin löytyy jo; ajoittain Sam hakeutuu itse kotihoitajan syliin ja palkitsee silittäjän kehräämisellä.

Velipoika Frodo ehti jo löytää oman kotinsa, joten nyt Sam etsii kotia, josta löytyisi toinen kiltti, sosiaalinen ja leikkisä poikakissa kaveriksi. Olisi myös hyvä, että uusi kissakaveri olisi suht reipas ja ihmisiin tottunut, jotta hän voisi esimerkillään rohkaista Samia ottamaan viimeiset askeleet sosiaalistumisprosessissaan. Vaihtoehtoisesti Sam voisi muuttaa uuteen kotiin jomman kumman sisarensa, Merrin tai Pippinin, kanssa.

18.11.2019

Sam on leikkisä ja utelias veijari, joka painii mielellään hobittikattipesueen muiden kisujen kanssa sekä hakeutuu mielellään seuraamaan mitä ihmiset puuhastelevat. Silittämäänkin Samia on jo muutaman kerran päässyt ja kuultu tyytyväisen kisun kehräämistä.

Tullessaan sijaiskotiin koko hobittikateiksi ristityllä pesueella oli jos jonkinmoista silmätulehdusta ja hengitystieinfektiota, joihin he saivat asianmukaista lääkinnällistä hoitoa. Samin toinen silmä oireilee vieläkin ajoittain lievästi, taustalla lienee virusperäinen silmätulehdus, joka saattaa esimerkiksi muuttostressin yhteydessä oireilla uudelleen.

Sam on syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet luonnossa, mistä hänet ja kolme muuta pentua löydettiin ja tuotiin Rekku Rescuen hoitoon. Aluksi kaikki neljä hobittikattia olivat arkoja ja ihmisiin tottumattomia. Vaikka Samin kesyyntyminen on edennyt hyvin, tarvitsee hän silti vielä paljon kärsivällistä totuttamista, joten uudelta kodilta olisi hyvä löytyä jo jonkin verran aikaisempaa kissakokemusta. Tämän vuoksi Sam ei myöskään sovi ihan pienten lasten perheeseen, joskin isommat lapset voisivat sopia kunhan lapset osaavat antaa kissalle tarpeeksi omaa tilaa. Sam muuttaisi mielellään samaan kotiin veljensä Frodon kanssa tai sitten nuoren, seurallisen ja leikkisän poikakissan kaveriksi.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Maanantaisin klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Sam

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.