Salli

Lisätty sivulle: 2015-11-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Salli
3.12.2015 Salli ja Seela saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Leikattu naaraspentu, s. 6/2015. Kotihoidossa Vantaalla.

19.11.2015 Salli on hurmaava harmaa-valkoinen tyttöpentu, jolta ei vauhtia puutu. Ensimmäiset pari päivää uudessa paikassa ujostutti, mutta hyvin nopeasti Salli reipastui. Leikkiminen siskon kanssa ja pingis-pallolla ovat Sallin suosikkipuuhia ja ihmisen kanssa leikkiminen on myös mieleistä. Salli on huomannut, että rapsuttelu on oikein mukavaa ja pieni hurinamoottori käynnistyy nopeasti.

Salli ja siskonsa Seela ovat löytökissoja Sastamalasta. Kissat sairastivat pienenä mykoplasman, mutta hoito tepsi hyvin ja kontrollikäynnillä testi näytti negatiivista. Tytöt etsivät mielellään yhteistä kotia tai paikkaa, jossa olisi kissakaveri valmiina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.