Salama (nyk. Si-Su)

Lisätty sivulle: 2009-06-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Salama (nyk. Si-Su)
16.7.2009 Salama muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.5.2017 Si-Su voi edelleen hyvin ja on aivan uskomatonta lukea neljän vuoden takaista päivitystä ja huomata ettei oikein mikään ole muuttunut! Edelleen rakastaa vetäytyä parvekkeellemme nukkumaan, omassa rauhassaan. Rakastaa ruokaa ja siivoushommia, on leikkisä ja erittäin vaativa silloin, kun haluaa hellyyttä. Näin vanhemmiten näitä hellyyskohtauksia tulee useammin kuin ennen. Usein jopa nukkuu minun ja mieheni välissä yönsä, vaikka niin ei koskaan aiemmin tehnyt. Si-Su on meille hyvin rakas:-)!

7.2.2013 Nyt on kulunut jo lähes neljä vuotta edellisestä päivityksestä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Si-Su on tummentunut alkuaikojen värityksestään huomattavasti, mutta silmät ovat edelleen ne upea ja siniset:-).

Luin edellisen päivityksen juuri ja tajusin, että Si-Sun perusluonne on pysynyt aivan samana; itsenäinen, hyvin, hyvin kissamaisen taivaallisella tavalla. Kun Si-Su haluaa hellyyttä hänen TÄYTYY sitä saada, muutoin viihtyy mieluiten yksin. Ei ole edelleenkään kiintynyt kehenkään toiseen eläimeemme erityisemmin. Yleensä nukkuu pakkasettomana ajanjaksona lasitetulla parvekkeellamme suurimman osan päivästä ja kylmällä mielipaikka on korkean kaapin päälle sijoitettu kori.

Si-Su rakastaa siivouspäiviä ja pieniä remonttipuuhia joihin ottaa osaa suurella hartaudella. Aina tuntuu löytyvän joku esine, jonka voi hyödyntää leluksi. Ja leikkiä Si-Su rakastaa! Sitä hän sentään harrastaa kahden Norskimme kanssa päivittäin. Leikki kissojen kanssa on sitä mitä yleensä, ensin nuollaan ystävyydellä toista ja hetkessä on syntynyt ihana nujakka ja painiottelu.

Kaksi Norskiamme ovat äärimmäisen seurallsia kissoja, jotka hakeutuvat jatkuvasti perheen seuraan, myös öisin. Si-Su haluaa aina nukkua yönsä ylhäisessä yksinäisyydessä korkean kaapin päällä. Si-Su on kaikesta itsenäisyydestään huolimatta täysin kietonut perheemme pikkusormensa ympärille. Hän vain on niin hassu, suloinen ja kaunis!! Hän on meille niin, niin rakas!

22.8.2009 Kun Salama tuli kotiimme hän sai ensin supisuomalaisen nimen, Sisu. Jotenkin nimi ei ihan istunut kissan siamilais-itämaiseen ulkonäköön. Niin sitten päätimme pitää nimen, mutta muuttaa kirjoitusasua. Si-Su kuulostaa itämaiselta, mutta kuvastaa ihanaa sisukasta kissaamme silti täydellisesti:-).

Si-Su täyttää 5kk ensi viikolla ja on ollut meillä nyt kuukauden. Eläimiä perheessämme oli jo entuudestaan, kaksi koiraa, kaksi Norjalaista metsäkissaa ja
yksi hamsteri. Heti ensimmäisenä iltana näimme, että Si-Su on rohkea kissa. Muut
eläimet olivat aavistuksen järkyttyneitä uudesta tulokkaasta. Si-Sukin sähisi
koirille vaikka olikin sijaiskodissa tottunut Saksanpaimenkoiraan. Kaikki hämmennys laantui kuitenkin todella nopeasti ja Si-Su kotiutui enemmän kuin hyvin.

Si-Su tulee siis hyvin toimeen muitten eläimiemme kanssa, mutta ei ole varsinaisesti ystävystynyt kehenkään erityisesti. Vanhempi kissamme kyllä tuntuu pitävän Si-Susta kovasti. Tuntuu kuitenkin, että Si-Su viihtyy meidän ihmisten kanssa paremmin.

Si-Su on aivan uskomattoman ihana kissa. Hän on hyvin energinen, mutta juuri
oikealla tavalla. Leikkii innokkaasti ja vaikka ei olekaan varsinainen sylikissa, niin pitää läheisyydestä ja seurasta, hakee sitä aktiivisesti itse. Hän on niin käsittämättömän valloittava ja ystävällinen kissapersoona, että katson olevani hyvin onnekas kun hän on tullut elämääni ja myös perheeni elämään. Toivottavasti saamme pitää hänet vuosia, vuosia ja vuosia!

****

UROS, syntynyt 26.3.09 (luovutusikä 12vkoa)

14.6.2009 Sisarukset Sante, Sere, Senni, Salama ja Sanni syntyivat 26.03.09. illalla ja ovat siis saaneet nauttia koko pentuajan emon hellää huolenpitoa.

Sante/Raidallinen mustajalkainen- uros

Sere/Raidallinen valkojalkainen- uros

Seni/Musta-valkoinen-uros

Salama/Siiamilainen valkojalkainen-uros

Sanni/Siiamilainen -naaras

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.