Sakura (nyk. Villa)

Lisätty sivulle: 2015-12-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sakura (nyk. Villa)
3.1.2015 Sakura sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, s. 9/2015. Kotihoidossa Helsingissä.

20.12.2015 Sakura on pentueen prinsessä. Nätti valkoinen naama ja hienot käytöstavat ovat tuoneet lisänimet Sakura hime sama. Eteenkin nälkäisenä Sakura kurnuttelee ja ääntelee söpösti. Muutenkin ottaa kontaktia ihmisiin ja pitää paljon päärapsutuksista. Sakura käy välillä sylissäkin, mutta tämä tapa vaatii kärsivällistä opettelua.

Sakura jää leikeissä vähän jo poikien jalkoihin, mutta leikkii lelulla kuin lelulla. Välillä parasta on mikä tahansa lattialta löytyvä roska. Sakura on elänyt erillään muista perheen kissoista, joten kaikki kodin askareet eivät ole tuttuja.

Sakura muuttaisi mielellään kivan tyttökissan kaveriksi.

Sakura, Riku ja Taro ovat saapuneet hoitopaikkaan Sastamalasta. Pennut on luovutettu kodista ja emo on nyt leikattu. Pennuilla oli vaikea alku, niitä jouduttiin ruiskuruokkimaan ja muutoinkin tehohoitamaan. Epäilynä pennuilla oli paper bone. Nyt pennut ovat jo reippaita ja terveen oloisia. Nämä pennut eivät suostu syömään muuta, kuin raakaruokaa. Eli omistajan olisi hyvä olla kiinnostunut raa’an lihan syöttämisestä kissalle. Raakaruokintaan saa apua ja ohjeita varaajalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.