Sakari

Lisätty sivulle: 2015-04-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sakari
8.5.2015 Sakari sai kodin Nasperin kaverina Espoosta.

***

Leikattu uros, s. arviolta 8/2014, kotihoidossa Vantaalla.

17.4.2015 Sakari on lempeä ja rauhallinen nuori kolli. Sakari on ensin varuillaan ihmisten kanssa, mutta kun hänen luottamuksensa voittaa jää hän mielellään silitettäväksi ja rapsutettavaksi. Hän leikkii mielellään sisarustensa kanssa mutta tykkää myös jahdata hiirionkea kun sille päälle sattuu.

Parhaiten Sakari tulee toimeen rauhallisessa taloudessa ja hänen olisi hyvä saada kissakaveri omaan kotiinsa. Joku sisaruksista (Pastori, Einari, Karmiina) lähtisi mielellään Sakarin kaveriksi jos kodissa ei ole valmiiksi toista rauhallista kissaa.

Karmiina, Sakari, Einari ja Pastori on saatu kiinni isommasta kissapopulaatiosta Savosta tammikuun alkupäivinä. Porukassa todettiin isomman kissamäärän tuomia ongelmia, joita ollaan hoidettu eläinlääkärin avustuksella. Nyt pikkukissat ovat valmiita muuttamaan omiin koteihinsa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.