Saka

2017/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Saka on arviolta noin 3-vuotias leikkisä poika, joka etsii kissakaverillista kotia.

18.1.2021

Sakasta on tullut paljon kyselyitä, emmekä ota tällä hetkellä enempää hakemuksia vastaan.

13.1.2021

Saka tuli sijaiskotiin yhdessä kissakaverinsa Aron kanssa. Aron valitettavan poismenon johdosta Saka etsii nyt kotia, jossa sille olisi uutta kissaseuraa. Saka ei ole pelokas kissa, mutta se ei pidä suoraan kohti tulemisesta tai paljon ääntä pitävistä ja äkkinäisiä liikkeitä tekevistä lapsista. Rauhallisesti käyttäytyviä aikuisista poika kuitenkin tykkää ja tulee mielellään tervehtimään tuntemattomiakin ihmisiä.

Uusivuosi oli Sakalle aikamoinen koittelemus, sillä se pelkäsi kovasti kovia ääniä, mutta feliway:n ja seuran avulla Sakakin saatiin rentoutumaan ja leikkimään. Saka rakastaakin leikkejä, joissa voi hyppiä ja poika onkin mestari nappaamaan leluhiiret suoraan ilmasta. Muutoinkin Saka on helppo kissa leikittää, sillä se kuskaa leluhiiren usein takaisin heittäjälle kuten koira. Joskin joka aamuisen operaation kuuluu leluhiirien etsiminen sänkyjen ja lipastojen alta, minne ne joka yö kummasti päätyvät. Sakasta on pikkuhiljaa kuoriutumassa kunnon sylikissa. Vähintään pojasta saa kehräävän unikaverin aivan naaman viereen, jossa se nukkuukin joka yö. Saka on erittäin kiltti ja helppo käsitellä, kunhan on otteissa rauhallinen. Pienoisesta arkuudestaan huolimatta Saka ei ole ikinä ollut argressiivinen, päinvastoin hän on oikea herrasmies. Ajoittaisesta arkuudesta johtuen Saka etsiikin kotia, jossa olisi ainakin hieman kissakokemusta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Saka

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.