Saini

Lisätty sivulle: 2014-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Saini
15.2.2015 Saini sai kodin Helsingistä Nelli Nuudelipään kaverina.

***

14.3.2015 Kuulumisia ja kuvia kodista:

Saini on sopeutunut kyllä älyttömän hyvin jo. Nyt hän katsoo jo vähän esimerkkiä meidän Nelli Nuudelipäältä, että mitä keksisi tehdä. Jotenkin kummasti eilenkin kun käskin Nellin pois ruokapöydältä niin Saini joka oli katsellut vierestä, oli samalla pöydällä 30 sekunnin kuluttua. Melko veijari tyttö kyllä on ja aivan ihana. Mahtavaa on myös nähdä että Saini hakee Nelliä leikkimään. Toinen saattaa olla putsailemassa itseään tai vaikka päikkäreillä, niin Saini menee viereen ja vähän tökkii tassulla että “herääppä siinä, että päästään vähän säntäilemään ympäri kämppää” ja yleensä se myös toimii! Kertaakaan en ole nähnyt että he oikeasti aggressiivisesti kohtelisivat toisiaan, vaikka leikkimiset ovat välillä niin vauhdikkaita, että voi olla että tänä vuonna oikeasti on keksitty lentävä matto tai voisi muotoilla että lentävät matot!

Ruoka maistuu tytölle myös oikein hyvin, siinä kaverukset käyvät ihan rauhassa toistensa kupeilla syömässä jos huomaa että oma kuppi onkin varattu. Tai ihan muuten vain, näyttää että vaihtelu virkistää ruokaillessa.

Saini monesti iltaisin on kova juttelemaan. Ei me oikein tiedetä tarkalleen että mitä asiaa neidillä on, mutta omia juttuja tulee aina vähäsen ja sen jälkeen seuraa joko sänkyyn hellittäväksi hyppääminen tai vaihtoehtoisesti menee ikkunalaudalle katselemaan takapihan ihmeellistä eläinmaailmaa.

Mutta näin meillä, olemme todella onnellisia että saimme Sainin meidän perheenjäseneksi!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 08/14. Kotihoidossa Helsingissä.

23.1.2015 Saini on reipastunut hoidossa ollessaan kovasti. Vieläkin ollessaan vilkkaalla tuulella juoksee karkuun, mutta kun nukuttaa tai on muuten vain rauhallista, niin silloin Sainia saa silittää. Saini tulee myös mielellään jalkoihin päikkäreitä ottamaan. Selkeästi mitä enemmän Sainia huomioi, sitä kesymmäksi se muuttuu. Yhteinen leikkihetki on hyvä tapa päästä Sainin lähelle.

Nyt kun Saini on kokonaan asettunut taloksi, siitä on alkanut kuoriutua pikkuinen villikkotyttö. Hoitopaikan aikuiset neidit saa kyytiä kun Sainille sattuu leikkihetki päälle. Saini selkeästi kaipaa aktiivista leikkikaveria ja puuhaa tai muuten pieni kissa alkaa keksimään kepposia. Kissanlelut ovat saaneet tuntea Sainin puuhakkuuden, sen verran monta niistä on mennyt palasiksi.

22.12.2014 Saini muutti viikko sitten toiseen hoitopaikkaan ottamaan mallia kahdesta ihmisrakkaasta kissata. Aluksi Saini oli hyvin järkyttynyt uudesta paikasta ja veljistä eroamisesta. Ensi järkytyksen jälkeen Saini alkoi tottua uuteen hoitotätiin ja parin päivän miettimmisen jälkeen jo suostui viipymään hetken kainalossa päikkäreillä. Aika nopeasti Saini huomasi että silittely onkin kivaa ja sen aina palkitsi äänekkäällä kehräyksellä. Kissaseura kuitenkin sen verran Sainia kiinnosti, että pieni topakka tyttö päätti ettei halua enää olla erillään talon toisista kissoista. Niinpä ovet avattiin ja Saini pääsi tutustumaan rauhassa koko asuntoon ja muihin kissoihin. Saini osaa lähestyä toisia kissoja nätisti ja kunnioittavasti, pikku hiljaa on oma paikka löytynyt talon kissojen seurassa ja Saini onkin rentoutunut kovasti. Vielä paras paikka on sohvan alla, mutta viime päivinä Saini on jo löytänyt uusia nokostelu paikkoja näkösällä. Ruoka-aikana Saini on seurallisin, silloin sitä saa silittää ja nopsana jopa napata syliin. Leikkimäänkin Saini alkaa mielellään, mutta muuten vielä vähän jännää ihmisiä. Toisten kissojen peesissä uskaltaa kuitenkin jo tulla sänkyynkin nukkumaan.

Sainista on rauhallisen oloinen tyttö, joka alku jännityksestä selvittyään varmasti sopeutuisi hyvin rauhalliseen kotiin toisen tyttökissan kaveriksi.

Uusia kuvia Sainista ei ole vielä saatu, sillä kamera on sen verran epäilyttävä kapistus että Saini vilahtaa piiloon kun sen ottaa esiin.

10.12.2014 Saini on kaunis raidallinen tyttökissa. Saini on vielä melko ujo, mutta antaa jo vähän rapsuttaa jos samalla tarjoilee herkkuja. Saini syö reippaasti ja käy siististi hiekkalaatikolla. Sisarustensa kanssa Saini leikkii reippaasti ja alkutarkkailun jälkeen alkaa kyllä hoitajankin kanssa leikkiä. Silittää Sainia saa ruokailun yhteydessä.

Sainille etsitään kotia joko yhdessä veljensä kanssa tai jossa olisi reipas kissakaveri odottamassa.

Saini, Sippo ja Sepe ovat sisarukset.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.