Saimi (nyk. Sophia)

Lisätty sivulle: 2014-09-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Saimi (nyk. Sophia)
10.10.2014 Saimi ja Sylvi saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

17.10.2014 Matkalla kotiin Sylvi hieman hermostui autossa olosta, kun taas Saimi oli rauhallinen, vaikka sisko talloi ja kieppui päällä :). Jokin siinä autossa sai Sylvin hermostumaan, ennen autoa ok ja autosta nousun jälkeen ok. Kun kotiuduimme, tietenkin täytyi paikat tutkia ja sitten alkoi leikkiminen, nukkumaan leikin jälkeen vetäytyivät sohvalle nuoremman tyttären kainaloon.

Nukkumaan mennään, milloin kenenkin syliin ja välillä molemmat haluavat olla samaanaikaan sylissä. Ja tietysti kovan kehräyksen kanssa, kun molemmat kehräävät, olemme naureskelleet, että ihan kuin olisi joku moottorikone päällä.

Sylvi eli Helmi ja Saimi eli Sophia ovat uskomattoman nopeasti sopeutuneet ja alusta asti tuntuneet “kuuluvan kalustoon”, Kuin olisivat olleet osa perhettämme jo pitkään. Niin uskomattoman hyvin meillä on mennyt.

***

Leikattu naaraspentu, s. 6/2014, kotihoidossa Helsingissä.

19.9.2014 Tytöt ovat todella kiinnostuneita ihmisten puuhista ja ne seuraavat tarkkaan, mitä kukakin tekee. Nyt ne ovat alkaneet hakeutumaan jopa syliin ja hakevat muutenkin ihmisten läheisyyttä. Rauhoituttu on jonkin verran, mutta vilkkaita pentuja ovat edelleen.

5.9.2014 Saimi on oikein reipas, vilkas ja iloinen kissatyttö. Saimi muuttaisi mielellään samaan kotiin siskonsa Sylvin kanssa tai toisen reippaan tyttökissan kaveriksi.

Kotihoitaja kertoo:

Saimi on rohkea ja vilkas pentu, joten en suosittelisi Saimia kovin pieneen asuntoon. Saimi roikkuu verhoissa ja millon missäkin, kasvit saavat myös kyytiä. Mutta on se myös ihan herttainen Koiralle isottelee, mutta varmasti tulisi ajan kanssa paremmin juttuun. Sylissäkin viihtyy silloin, kun siltä tuntuu. Ja kiltti se on ollut koko ajan. Lääkkeet saa annettua ilman suurempaa kamppailua. Siskon kanssa on välillä aika rajuja leikkejä, kummatkin huutaa aika kovaan ääneen.

Lyyli-emo sekä pennut Saimi ja Sylvi tulivat kotihoitopaikkaan Mouhijärveltä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.