Sahara

Lisätty sivulle: 2011-03-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sahara
16.9.2011 Sahara muutti omaan kotiin Tampereelle.

***

Kuulumisia kodista:

13.7.2012 Moikka! Varmaan jossain vaiheessa koitetaan vielä kaveria, en haluaisi että Sahara joutuu olemaan ikinä yksin. Mutta sen täytyy sitten olla kissanpentu, jottei Sahara koe asemaansa ja oloaan uhatuksi. Aikamoista sirkusta oli kyllä ne hetket täällä kun Harmikin oli paikalla, Harmi oli semmoinen häslä että muistutti lähinnä koiraa :D

Ainiin se on pakko vielä kertoa, että meillä on Saharan elämässä selkeät roolit. Mammalta saa ruokaa ja mamma herätetään ruokkimaan. Myös minun käsiä saa ilmeisesti metsästää. Sitten kun hellyydenkipeys iskee niin Sahara änkeää Lassen syliin. En tiedä onko hirveän reilu jako :D Ja se pitää edelleen paikkansa että Saharalla on semmoisia vaiheita. Esimerkiksi tällä hetkellä sauna tai raapimapuu ei kelpaa, mutta naulakon päällä on kiva nukkua.

Aurinkoa odotellen Hanne, Lasse & Sahara

9.7.2012 Heippa! Ajattelin lähettää taas Saharan kuulumisia kuvien kera. Melkein vuosi on jo kulunut ja Sahara on entistä rakkaampi mussukka meille :)

Keväällä yritettiin ottaa Saharalle kaveria, ja hetken näyttikin että he tulisivat toimeen, mutta lopulta alkoivat tappelemaan ja Harmi-kissa sijoitettiin uuteen kotiin. Aloitimme myös Saharan ulkoiluttamisen, jonka sitten lopetimme kun Sahara innostui siitä vähän liiankin kanssa ja oli aina maukumassa ovella. Nyt ei onneksi enään pyydä ulos. Tuntuu tietysti vähän pahalta, mutta ehkä ei niin stressaavaa Saharalle itsellekkään kun kokoaikainen ulos maukuminen. Toivottavasti pääsemme joskus asumaan rivitaloon, jossa Saharalle voisi viritellä ulkoilumahdollisuuden :)

Sahara osoittautui hammastarkastuksessa myös erittäin hammasvaivaiseksi kissaksi, eli nyt harjaamme Saharan hampaat päivittäin. Voitte kuvitella mitä mieltä Sahara on asiasta :D Toinen käärii Saharan pyyhkeeseen ja toinen yrittää harjata. Lempilelujen joukkoon Saharalla ovat foliopallojen lisäksi päässeet ikean ostospussi ja kahiseva leikkitunneli.

Iloista kesän jatkoa!

Terveisin Hanne, Lasse ja Sahara

11.10.2011 Saharalta terveisiä! Se on hyvin kotiutunut ja toivottavasti viihtyy :) Lempipuuhaa on edelleen foliopallot. Muuten aika kuluu viemäriä tuijottamalla erityisesti suihkun jälkeen, vessanpönttöä ihmettelemällä, parvekkeelta tuijotellen ja erityisesti minun käsiä metsästäen.

Saunassa Sahara tykkää makoilla ja on kerran tullut meidän kanssa saunomaankin. Raapimapuu on suosikki, mutta meidän ostama juomalähde ei ole kiinnostanut yhtään. Lähinnä Sahara juo siitä yöllä kun se on poissa päältä eikä valuta vettä. Se oli siis turha ostos..Ruokahalu on liiankin hyvä :) Kysyisinkin vielä että miten ruokitte Saharaa ettemme antaisi liikaa ruokaa?

Myös meidän pullojukka on kärsinyt kovia Saharan käsittelyssä, vaikka oma ruohokin olisi olemassa. Aamuisin Sahara toimii tehokkaana herätyskellona, hän tulee puskemaan ja kehräämään saman tien kun ensimmäinen herätyskello alkaa soimaan. Liitteenä kuvia, toivottavasti aukeavat :) Ainiin ja siinä yhdessä kuvassa Sahara on ikkunan sisällä, ei ulkona, eli ei kannata säikähtää :)

Terveisin Hanne, Lasse ja Sahara

***

Leikattu naaras, kotihoidossa Helsingissä

23.8.2011 Sahara, tämä kaikin puolin mukava ja leppoisa kissaneito, odottaa edelleen sitä omaa rakastavaa kotia.

30.6.2011 Sahara on ihana, ihmisrakas ja energinen tyttökissa, joka on aina valmis leikkimään, esimerkiksi juoksemaan foliopallojen perässä. Leikkihetkestä Sahara osaa myös ilmoittaa itse töpöttämällä tassullaan kevyesti reiteen ja juoksemalla karkuun. Sahara on aina vastaanottamassa ovella tulijoita, joille kertoo heti kuulumisensa naukumalla. Jos ei heti tajua antaa Saharalle huomiota, saattaa se kellahtaa jalkojen päälle pitkälleen, jolloin viimeistään ymmärtää vähän rapsutella.

Sahara ei kuitenkaan pelkää myöskää työntekoa; esimerkiksi pesukoneen täyttöä ja tiskaamista Sahara valvoo tarkasti. Ei Saharakaan kuitenkaan täydellinen ole, kaikki kotityöt eivät nimittäin maistu: imuroimaan Sahara ei suostu, vaan vetäytyy siksi ajaksi näkymättömiin.

Vieraista, lapsistakin Sahara pitää ja on kaikkien siliteltävänä. Sahara osaa myös rauhoittua, esimerkiksi katselemalla ikkunasta maailman menoa tai etsimällä oman rauhaisan sopen vaikka vaatehyllystä. Mielellään Sahara nukkuu myös siellä missä muutkin ovat, vaikkapa sylissä olohuoneen sohvalla.

Sahara on utelias kuin mikä, esimerkiksi kylpyhuoneen hanasta tippuvia vesipisaroita se jaksaa ihmetellä pää kenossa pitkään. Lehteäkin Sahara jaksaa usein lukea, mieluiten makuuasennossa lehden päällä.

23.6.2011 Terveiset kotihoidosta Sahara-kissalta :) Sahara on tottunut paikkoihin ja ainakin meidän arvion mukaan viihtynyt hyvin. Alkupäivien kiehnääminen ja läheisyyden kaipuu ovat poissa ja kissa on nyt aika itsenäinen eikä tunge syliin niin paljon. Seuraa se kyllä vaatii ja haluaa aina olla siellä huoneessa missä tapahtuu.

4.4.2011 Lisätty uusi kuva Saharasta. Sahara asustaan nyt kylppärissä, sillä joutuu alkuun olemaan eristyksessä muista kissoista kunhan saadaan rokotuksen kuntoon (tänään aika eläinlääkärille). Saharaa katsoessani tulee mieleen vaikka minkälaisia s-tarinoita: Suloinen Sahara sipsuttaa saunasta. Se sujahtaa sukkelasti syliin ja surisee “Silitä, silitä!”. Silitän, senkin söpöläinen! Sahara sujahtaa sukkelasti saunaan seuraamaan silittäjän suihkussakäyntiä. Super suloinen Sahara!

Missä olisi koti tälle todella mukavalle kissalle, se voisi viihtyä ainoanakin kissana, mutta uskoisin että tulisi toimeen myös jonkun mukavan kissan kanssa. Koiria on nähnyt ohimennen, joten nekään eivät liene ihan mahdotonta seuraa.

28.3.2011 Sahara on kaunis mustavalkoinen tyttökissa joka tuli eilen Satakunnan suunnalta hoitoon Vantaalle. Kuvia tulossa heti kun saadaan kamera toimimaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.