Sacher (nyk. Artturi-Sakari)

Lisätty sivulle: 2017-07-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sacher (nyk. Artturi-Sakari)
5.8.2017 Sacher sai kodin Helsingistä, ja saa syyskuussa toisen kollipennun kaverikseen.

***

Urospentu (leikataan), luovutus aikaisintaan 2.8.2017, kotihoidossa Helsingissä.

17.7.2017 Pipari pentuineen on lähtöisin suuresta kissapopulaatiosta. Piparin kolme pentua Tosca, Bebe ja Sacher ovat syntyneet ja kasvaneet kotihoidossa.

Sacherilla on semmoinen Hyvä jätkä -leima kaikessa mitä se tekee. Se ei tee itsestään numeroa, mutta silti se aina huomataan. Se ei uhoa, mutta saa kunnioitusta. Se kokeilee rajojaan, mutta ei ylitä niitä turhan paljon. Se ei ota turhia riskejä, mutta kokeilee uusia juttuja. Äidin poika, joka osaa olla omillaan. Sacherista voisi kuvitella aikuistuessaan kuoriutuvan sellainen letkeä kolli-poika, joka ottaa elämän iisisti.

Kaikilla pennuilla on emolta perittynä hieman pidättyväinen luonne, suoraan iholle tunkevat vieraat ovat selkeästi hieman pöyristyttäviä. Tämä perhe arvostaa kohteliasta lähestymistä, jonka myötä he ovat varsin vapautunutta porukkaa.

Sacher hakeutuu pennuista eniten ihmisten syliin nukkumaan ja nyhjäämään. Koiraan se on suhtautunut varovaisen uteliaasti. Uudessa kodissa voisi olla rauhallinen koira, mutta kovin vilkkaasta tai päällekäyvästä koiratoverista Sacher tuskin piittaisi. Aktiivinen kissakaveri uudessa kodissa tulee olla.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.