Saarni

Lisätty sivulle: 2017-07-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Saarni
12.9.2017 Saarni sai kodin Vantaalta.

***

Aikuinen naaras, leikataan, kotihoidossa Vantaalla.

7.8.2017 Saarni vieroitettiin pennuista uuteen kotihoitopaikkaan 25.7. Saarni on nyt steriloitu ja sen hampaat on hoidettu. Hampaissa Saarnilla oli parodondiittia, joten hampaiden kuntoa tulee seurata jatkossakin.

Kotiuduttuaan Saarnissa on tullut persoonallinen pikkukissarouva joka tykkää kovasti rapsutuksista ja tulee niitä viereen pyytämään päällä tyrkkimällä ja naukaisemalla. Hän on tarkkailijaluonne ja tulee muistuttamaan puskemalla ja kiehnäämällä, jos ruoka-aika meinaa venyä. Öisin Saarni nukkuu saunassa ja tai kiipeilypuussa ja antaa nukkua viikonloppuisinkin pitkään. Saarni on aikalailla luottavainen vieraitakin kohtaan ja antaa lapsivieraidenkin rapsutella mutta toisaalta hieman säikky välillä asunnossa liikkuessaan. Uudessakin kotihoitopaikassa on koira, johon Saarni suhtautuu uteliaan välinpitämättömästi.

19.7.2017 Perhe Puu eli Saarni-emo pentuineen on tullut Rekkujen hoiviin isommasta kissapopulaatiosta. Kiltin ja kesyn emon pennut ovat vielä hieman arkoja mutta rohkaistuvat kovaa vauhtia. Pennut Paju, Pihka, Pihlaja ja Poppeli
ovat syntyneet arviolta huhtikuun loppupuolella ja valmiita muuttamaan uuteen kotiinsa heinäkuun lopussa. Niin Saarni kuin pennutkin näyttävät tulevan toimeen koirien kanssa, ainakin ne ovat innokkaasti ovella haistelemassa niitä, kun tilaisuus tulee.

Saarni-emo on kiltti ja ystävällinen kissa, jonka kehräys hurahtaa hyvinkin nopeasti käyntiin silityksistä. Saarni on ruuan perään ja saattaa naukaistakin pari kertaa, mikäli hoitaja on liian hidas laittamaan ruokaa kuppiin. Kiltti emokissa on pitkämielinen pentujen suhteen eikä häädä niitä pois, vaikka ne kuinka siinä vielä roikkuvat. Saarnin iästä ei ole tarkkaa tietoa, arvio saadaan kun se käy eläinlääkärissä leikattavana ja todennäköisesti edessä olevassa hammasremontissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.