Rydman (nyk. Mauno eli Manu)

Lisätty sivulle: 2013-07-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rydman (nyk. Mauno eli Manu)
8.8.2013 Rydman muutti omaan kotiin Helsinkiin Urho kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa, kotihoidossa Nurmijärvellä.

Kuulumisia kotihoidosta:

19.7.2013 Pikkuiset tulivat noin neliviikkoisina hoitooni ja ensialkuun pienimpiä piti syöttää tuttipullosta, koska lautaselta syöminen meni lähinnä uimiseksi. :) Koko lauma on hyvin sosiaalinen ja hakeutuu mielellään samaan huoneeseen ihmisten kanssa. Pennut sopivat hyvin myös koiraperheeseen.

Rydman on pentueen pienin ja vieläkin hieman reppana. Viihtyy oikein mielellään sylissä ja on erittäin kiltti. Rydman lähtisi mielellään perheeseen, jossa olisi jo mukava kissa- tai koirakaveri tai vaikka jonkun sisaruksensa kanssa yhdessä uuteen kotiin.

Tytöt Rosen ja Rilli, pojat Riski, Rydman ja Ranssi ovat sisaruksia ja lähtöisin Porvoosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.