Ruuti

06/2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Varattu

Ruuti on aikuinen kissatyttö, joka arvostaa rauhallista elämää ja valitsee itse, milloin silitykset kelpaavat ja milloin on parempi vetäytyä omaan rauhaan.

2.6.2020

Ruuti muutti Rekkujen sijaiskotiin jo aikuisen pentunsa Miinan kanssa. Tytöt tulevat hyvin toimeen keskenään, ja ne voivat muuttaa joko samaan tai eri koteihin. Nuoren Miinan leikeistä Ruuti harvoin innostuu, ja saattaa ojentaa tätä kuin pientä pentua.

Ruuti on omanarvontuntoinen neiti, ja päättää itse milloin sitä sopii silittää. Paijaukset kelpaavat jo toisinaan hyvin, mutta joskus Ruutia vielä jännittää ja se väistää ihmisen kosketusta. Uuden kodin olisikin hyvä ymmärtää vetäytyvämmän kissan sielunmaisemaa. Pienet lapset voivat olla Ruutille liikaa, mutta alakoulun ylemmillä luokilla olevat ja sitä vanhemmat, kissojen kanssa toimimaan tottuneet lapset se voisi hyväksyä. Sylikissaksi Ruutista ei kuitenkaan lapsille, tai aikuisillekaan, ole.

Totuttuaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin Ruuti on perusluonteeltaan rauhallinen ja rento, ihmisen kanssa elämään tottunut kotikissa.

Summary in English

Ruuti is an independent adult cat, who moved to her foster home with her daughter Miina. Ruuti allows humans to pet her, but she will also decide for herself when she has had enough attention. Once she gets to know the people around her, she is a very calm and relaxed cat. Ruuti and Miina can both be adopted together or individually. Ruuti will most likely not accept small children, but bigger kids and teenagers should not be a problem, as long as they are used to being around cats.