RuuRuu (nyk. Nala)

23.6.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Veikeän näköinen RuuRuu on kuin pieni kengurulapsi – tämä pikkuneiti rakastaa leikkiä pomppien lelujen perässä. RuuRuu saapui Rekkujen sijaiskotiin yhdessä emonsa Helmin ja sisarustensa Milenan ja Manun kanssa maatilalta, jossa he kasvoivat ulkokissoina, mutta koko joukko on asettunut sisäkissoiksi ja rakastunut ihmisiin huimaa vauhtia.

12.10.2018

RuuRuu muutti omaan kotiinsa toisen tyttökissan kaveriksi!

2.10.2018

RuuRuu rakastaa leikkimistä. Energiaa pikkutytöstä riittää, kunnes uni tai ruoka vie voiton. Rekkujen sijaiskodissa hän saakin nauttia juuri sellaisesta elämästä. Sijaiskodissa pesue ei ole ehtinyt olla kauan, mutta alusta alkaen kaikki ovat osoittaneet luottavansa ihmiseen. RuuRuu tuleekin mielellään myös ihmisen syliin rapsuteltavaksi.

RuuRuu on tottunut myös lapsiin ja pienikin arkuus uusiin ihmisiin katoaa leikkiessä. Uudessa kodissaan RuuRuu tarvitsee ehdottomasti toisen aktiivisen nuoren tyttökissan, joka jaksaa leikkiä hänen kanssaan. Olisiko tämä pieni kissanalku sinun perheenjäseneksi?

RuuRuusta otetaan jo vastaan kyselyitä, mutta aikataulu kotiutumiselle vahvistuu vasta, kun kissaperhe on käynyt eläinlääkärissä rokotettavana ja leikattavana.