Ruunu (nyk. Ruusu)

08/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

18.1.2022 Ruunu tassutteli itsevarmasti uuteen kotiinsa Sissi-neidin bestikseksi.

***

Veikeän suloinen Ruunu-tyttö tietää, mikä on elämässä tärkeintä: lepo ja leikki sopivassa suhteessa sekä kavereiden seurasta nauttiminen.

28.12.2021

Emme ota Ruunusta toistaiseksi enempää hakemuksia. Kaikille tähän mennessä hakemuksen lähettäneille vastataan mahdollisimman pian.

17.12.2021

Ruunu on rennosti maailmaan suhtautuva, leikkisä nuori kissa, joka viettää mieluiten päivänsä nukkumalla luottoihmisen päällä tai kissakaverin kyljessä, välillä rynnäten räjähtävällä voimalla leikkiin muiden pentujen kanssa. Ruunu on ehdottomasti pesueen taitavimpia leluntappajia!

Tullessaan sijaiskotiin Liiterikissoiksi ristitty pesue oli aliravittu ja kärsi loisista. Usealla oli silmätulehdusta ja hengitystieinfektiota, joihin he saivat asianmukaista lääkinnällistä hoitoa. Ruunu oli pesueen terveimpiä ja kärsi lähinnä vain korvapunkeista ja suolistoloisista. Ruunu on syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet hyljätyssä piharakennuksessa elelevässä kissapopulaatiossa, mistä Liiterikissapesueen seitsemän pentua pyydystettiin ja tuotiin Rekku Rescuen hoitoon.

Aluksi kaikki pennut olivat arkoja ja ihmisiin tottumattomia. Vaikka Ruunun kesyyntyminen on edennyt hyvin, tarvitsee kissaneiti silti vielä paljon kärsivällistä kotikissan elämään totuttamista, joten uudella kodilla tulisi olla aikaisempaa kissakokemusta. Tämän vuoksi Ruunu ei myöskään sovi ihan pienten lasten perheeseen. Isompien lasten parissa Ruunu voisi pärjätä, kunhan lapset osaavat antaa kissalle tarpeeksi omaa tilaa. Ruunu viettää mielellään paljon aikaa muiden liiterikissapesueen pentujen kanssa leikkien ja yhdessä nukkuen. Niinpä Ruunun uudessa kodissa tulisi odotella toinen nuori tyttökissa, jonka kanssa Ruunu pääsisi ystävystymään. Emme luovuta Ruunua ainoaksi kissaksi.